wrach Posted 48 minutes ago Posted 48 minutes ago 1 minute ago, nunilo said: Dobio je Partizan pozivnicu za evroligu i sada trogodisnju licencu zahvaljujuci njemu, da njega nije bilo (ne znam) nisam ubedjen da bi tako bilo. Budimo realni, posledicno ste i vi dobili istu zbog njega. Jer tesko da bi se to podelilo samo jednom timu u Beogradu.
nunilo Posted 47 minutes ago Posted 47 minutes ago Nisam nikad sporio, niti sporim da su i nasi budzeti otisli u nebesa delom i zbog njega. 1
NikadProtivKaline Posted 47 minutes ago Posted 47 minutes ago ne znam, zamisli da si u poziciji nekog od tih igraca odigras ovo za 17min i dobijes salvu zvizduka i vredjanja
Dropkick Murphys Posted 29 minutes ago Posted 29 minutes ago 38 minutes ago, NikadProtivKaline said: ono sinoc u areni, i kkp topik, a i generalno kosarka podfurm prsti od razcionalizacije i opravdanja onog sinoc, mislim nevidjenog u evropskim okvirima u skorije vreme i ponavljam se, racionalizacija i opravadanja od ljudi koji kriticki razmisljaju, umeli su da prepoznaju sta se desava mnogo puta ranije i cije pisanje i misljenje cenim koji su pre samo 7 dana jasno i analiticki sagledali i zakljucili sta se sa kkp desilo i cija je primarna odgovornost i onda ono zelimirovo obracanje, dilan i carter let okrenu stav za 180 stepeni kod svih? meni je to potpuno nepojmljivo, totalna mitomanija i psihologija mase ili sta vec ne bih da delim dijagnoze, samo sam u totalnom soku bukvalno sada isti ti, misleci i kriticki nastrojeni ljudi dele ironicne smajlice na postove koji manje vise samo ponavljaju njihov stav pre zelimir ranta a taj rant, kao sto je neko vec napisao, kkp nije doneo(niti ce) nista dobro self promocija, arogancija, opravdanja i hvatanje na jeftinu emociju i to popije 99% ljudi sa komsijskog dela foruma mozda je potreban neki vremenski otklon da bi se to sagledalo kako treba, ne znam...ali trenutno sam u soku sve ovo staje u 4 dobro poznate reči lako gi mož' obradiš 1 1 1
aleksa7 Posted 14 minutes ago Posted 14 minutes ago 12 minutes ago, Dropkick Murphys said: lako gi mož' obradiš Није имао појма момак какав all-timer му је испао из уста кад је хтео том приликом да се нашали. А у свакој шали, има мало... шале. 1
Recommended Posts