Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, nunilo said:

Dobio je Partizan pozivnicu za evroligu i sada trogodisnju licencu zahvaljujuci njemu, da njega nije bilo (ne znam) nisam ubedjen da bi tako bilo.

Budimo realni, posledicno ste i vi dobili istu zbog njega. Jer tesko da bi se to podelilo samo jednom timu u Beogradu.

Posted
38 minutes ago, NikadProtivKaline said:

ono sinoc u areni, i kkp topik, a i generalno kosarka podfurm prsti od razcionalizacije i opravdanja onog sinoc, mislim nevidjenog u evropskim okvirima u skorije vreme

i ponavljam se, racionalizacija i opravadanja od ljudi koji kriticki razmisljaju, umeli su da prepoznaju sta se desava mnogo puta ranije i cije pisanje i misljenje cenim

koji su pre samo 7 dana jasno i analiticki sagledali i zakljucili sta se sa kkp desilo i cija je primarna odgovornost

i onda ono zelimirovo obracanje, dilan i carter let okrenu stav za 180 stepeni kod svih?

meni je to potpuno nepojmljivo, totalna mitomanija i psihologija mase ili sta vec

ne bih da delim dijagnoze, samo sam u totalnom soku

bukvalno sada isti ti, misleci i kriticki nastrojeni ljudi dele ironicne smajlice na postove koji manje vise samo ponavljaju njihov stav pre zelimir ranta

a taj rant, kao sto je neko vec napisao, kkp nije doneo(niti ce) nista dobro

self promocija, arogancija, opravdanja i hvatanje na jeftinu emociju

i to popije 99% ljudi sa komsijskog dela foruma

mozda je potreban neki vremenski otklon da bi se to sagledalo kako treba, ne znam...ali trenutno sam u soku

sve ovo staje u 4 dobro poznate reči

lako gi mož' obradiš

• Like 1
  • Thanks 1
  • Ha-ha 1
Posted
12 minutes ago, Dropkick Murphys said:

lako gi mož' obradiš

Није имао појма момак какав all-timer му је испао из уста кад је хтео том приликом да се нашали. А у свакој шали, има мало... шале.

• Thanks 1