Jump to content

Euroleague 2025/26 - Acropolis calling

Recommended Posts

Posted

Nisam skontao zbog cega se Leday nije vracao na teren posle onog klizanja pred kraj regularnog dela. Cini mi se da se nije povredio i da je insistirao da ostane u igri.  Moglo je to da kosta pobede matorog.

Posted
1 minute ago, Chaos Is Me said:

Slomio mu zglobove Dozier u toj situaciji, hteo kao da se vrati da ne ispadne da ga ovaj osramotio.

Čovek procvetao otkako je pobegao iz kasarne ljubičastog. Ali i mnogi drugi.

• Like 1
  • Ha-ha 2
Posted

U fazonu sam da ne mogu da cenim čoveka koji ceni Radojevića. Najantipaticnije maskirani mediokritet od lika.

Ne znam sta ce sve da uradi, i izvrne da bi nas ubedio da je Kalates vanremenska igračina.

• Like 6
  • Tuzno 1
Posted

Prvi put gledam Oli ove sezone. Bas su bledi. Ajde sto koseve tesko kupuju, nego nema ni odbrane ni onog lock downa gde naprave razliku u par minuta.

Partizan s druge strane dosta konzistentan, ima bas dobre sanse. Nije sad to vrhunska igra, ali se cini da znaju sta napadaju i nemaju crne minute.

Posted
3 minutes ago, Losmi17 said:

Prvi put gledam Oli ove sezone. Bas su bledi. Ajde sto koseve tesko kupuju, nego nema ni odbrane ni onog lock downa gde naprave razliku u par minuta.

Partizan s druge strane dosta konzistentan, ima bas dobre sanse. Nije sad to vrhunska igra, ali se cini da znaju sta napadaju i nemaju crne minute.

Ja sam ih gledao vise puta, i bledasti su bili kad sam ih gledao. 

Posted (edited)
12 minutes ago, alokin said:

Nilikina, Dorsi, Mekisik.. Ne bih pozeleo ni najgorem neprijatelju..

Neironično Eurokup spoljna linija.

Edited by Jeremija123