JPM Posted Wednesday at 10:33 PM Posted Wednesday at 10:33 PM 57 minutes ago, Marvin said: Veliki majstor Matijas Lesor. Baš je falio svojoj ekipi osakaćenoj povredama na centarskim pozicijama Najbolje što smo toliko ugazili Pao da ga niko nije ni konstatovao. Tek na kraju utakmice ga snimili kako nešto maše publici. 1
Ne sam Safete Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 6 hours ago, JPM said: Najbolje što smo toliko ugazili Pao da ga niko nije ni konstatovao. Tek na kraju utakmice ga snimili kako nešto maše publici. 5
Nikom nista Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 1 hour ago, Ne sam Safete said: Nebitno ko je osoba na snimku... mentol. A kad se doda da je aktivni profesionalni sportista... mentol na kub 3
Smrtokapa Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Malo malo pa neko baci predlog za podelu Kosova i povlačenje linija razgraničenja jer je suživot nemoguć, ali velike sile ne dozvoljavaju. Edit: pogrešna tema. 1
JPM Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 45 minutes ago, Nikom nista said: A kad se doda da je aktivni profesionalni sportista... mentol na kub To sto je profi sportista meni nije otezavajuca vec olaksavajuca okolnost. 90% sportista su mentoli. Cudno bi bilo da se neki skolovan lik ovako ponasa.
Knipex Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Dovoljno je reći da ga je Ataman ciljao doveo da bi provocirao. Ovo sa bananom je smišljena podla provokacija. Prvo mlatara dole sa njim kao sa kitom a ujedno peca debile da krenu sa oponašanjem majmuna. Srećom pa ovi naši nisu naseli. 2
Carl Johnson Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 20 minutes ago, Ne sam Safete said: Samo da dodam, ovo je prije pocetka tekme E, onda je u redu. Jel zna neko sto su Armani i Virtus nakon duplog kola u Evroligi igrali dva puta u domacem prvenstvu? Bas wtf
Smrtokapa Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Iz ugla struke, zanimljivo pitanje je da li je ovu bananu Ataman razradio u sklopu pripreme utakmice ili je ostavio Lesoru slobodu u igri da to improvizuje. 6
Don Dusko Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Svakako potez koji nije dostojan njega a ni kluba kojeg prezentuje.Samo cu to da kazem.
Alek The Great Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Kakav predsednik/vlasnik takav i klub. Lesor i Ataman su male mace za njega. 4
MarioKempes Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Neobičan performans. Prvo bananu prineseš do međunožja i simuliraš polni organ, a onda je staviš sebi u usta. Interesantno. 2 11
Carl Johnson Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 14 minutes ago, MarioKempes said: Neobičan performans. Prvo bananu prineseš do međunožja i simuliraš polni organ, a onda je staviš sebi u usta. Interesantno. Voli 2
m0k1 Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 2 hours ago, Carl Johnson said: E, onda je u redu. Jel zna neko sto su Armani i Virtus nakon duplog kola u Evroligi igrali dva puta u domacem prvenstvu? Bas wtf Nisu samo oni - vanredno kolo se igra kod njih ove nedelje. I veceras i sutra se igraju utakmice.
JPM Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 1 hour ago, Alek The Great said: Kakav predsednik/vlasnik takav i klub. Lesor i Ataman su male mace za njega. Ovo. 1 hour ago, Don Dusko said: Ja reko metnuli smo opet Žalgiris na kitu, a ono grčki Žalgiris.
Valensija Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 4 hours ago, JPM said: To sto je profi sportista meni nije otezavajuca vec olaksavajuca okolnost. 90% sportista su mentoli. Cudno bi bilo da se neki skolovan lik ovako ponasa. Uf..prejako receno. Kad smo kod skolovanih...Nema budale do skolovane budale.
JPM Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 16 minutes ago, Valensija said: Uf..prejako receno. Kad smo kod skolovanih...Nema budale do skolovane budale. Kako god, suštinski nevažno, poenta je da ja od Lesora ništa pametno i ne očekujem, pa shodno tome se nisam ni naljutio. 2
BattleBender Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Lesor je majmun. Samo je jos i govno koje je htelo da drugi ispadnu govna vikajuci mu da je majmun u drugom kontekstu. Svaka odbrana njega kao lika se svodi na nesto sto bi bilo kao da branis sns ćaci gamad, samo naravno u sferi sporta, mnogo manje bitne stvari. 7
Losmi17 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 6 hours ago, Ne sam Safete said: Samo da dodam, ovo je prije pocetka tekme Jednom tada a drugi put pocetkom drugog poluvremena. Sedeo sam blizu, transfercina blama. Trebalo bi Dimitris da ga kazni opasno za ovo. Atamanova ideja je da ga vodi, a ovo s bananom je verujem pure Lesor thing. Totalni imbecil.
JPM Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Ajmo malo teorije zavere, može? Može... Sećate li se da je pre nekoliko evroligaških kola, po pravilu, na arenasport umeo da zatrokira prenos i da se izgubi slika na par minuta, a ista ta slika na euroleague tv se ne izgubi? Nedelju dana kasnije, neka kladionica, ne mogu momentalno da se setim koja je, počela je da reklamira mogućnost klađenja na ulazak medicinskog tima, na prekid prenosa, i tako dalje... Šta mislite, jel moguće da je to povezano, to jest da su ti prekidi prenosa namešteni?
MarioKempes Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 38 minutes ago, Losmi17 said: Jednom tada a drugi put pocetkom drugog poluvremena. Sedeo sam blizu, transfercina blama. Prati se voljeni tim i na teškim, neprijateljskim gostovanjima - svaka čast😜 1
Markoss Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Lesor je bio govance i pre nego sto je dosao u PAO. Isto kao i Ataman. Tako da nema to veze sa klubom za koji sad nastupaju. 6 1
deez nuts. Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Pokosio niški virus ekipu OLYa. Kakav zicer za komsije…
Recommended Posts