Jump to content

Recommended Posts

Posted
57 minutes ago, Marvin said:

Veliki majstor Matijas Lesor. Baš je falio svojoj ekipi osakaćenoj povredama  na centarskim pozicijama

Najbolje što smo toliko ugazili Pao da ga niko nije ni konstatovao. Tek na kraju utakmice ga snimili kako nešto maše publici.

• Like 1
Posted
45 minutes ago, Nikom nista said:

A kad se doda da je aktivni profesionalni sportista... mentol na kub 

To sto je profi sportista meni nije otezavajuca vec olaksavajuca okolnost. 90% sportista su mentoli.

Cudno bi bilo da se neki skolovan lik ovako ponasa.

Posted

Dovoljno je reći da ga je Ataman ciljao doveo da bi provocirao. Ovo sa bananom je smišljena podla provokacija. Prvo mlatara dole sa njim kao sa kitom a ujedno peca debile da krenu sa oponašanjem majmuna. Srećom pa ovi naši nisu naseli. 

• Like 2
Posted
20 minutes ago, Ne sam Safete said:

Samo da dodam, ovo je prije pocetka tekme

E, onda je u redu.

Jel zna neko sto su Armani i Virtus nakon duplog kola u Evroligi igrali dva puta u domacem prvenstvu? Bas wtf

Posted
2 hours ago, Carl Johnson said:

E, onda je u redu.

Jel zna neko sto su Armani i Virtus nakon duplog kola u Evroligi igrali dva puta u domacem prvenstvu? Bas wtf

Nisu samo oni - vanredno kolo se igra kod njih ove nedelje. I veceras i sutra se igraju utakmice.

Posted
1 hour ago, Alek The Great said:

Kakav predsednik/vlasnik takav i klub. Lesor i Ataman su male mace za njega.

Ovo.

1 hour ago, Don Dusko said:

image.thumb.png.1912235a511077f045db2a6c9d057882.png

Ja reko metnuli smo opet Žalgiris na kitu, a ono grčki Žalgiris.

Posted
4 hours ago, JPM said:

To sto je profi sportista meni nije otezavajuca vec olaksavajuca okolnost. 90% sportista su mentoli.

Cudno bi bilo da se neki skolovan lik ovako ponasa.

Uf..prejako receno.

Kad smo kod skolovanih...Nema budale do skolovane budale.

Posted
16 minutes ago, Valensija said:

Uf..prejako receno.

Kad smo kod skolovanih...Nema budale do skolovane budale.

Kako god, suštinski nevažno, poenta je da ja od Lesora ništa pametno i ne očekujem, pa shodno tome se nisam ni naljutio.

• Like 2
Posted

Lesor je majmun. Samo je jos i govno koje je htelo da drugi ispadnu govna vikajuci mu da je majmun u drugom kontekstu.

Svaka odbrana njega kao lika se svodi na nesto sto bi bilo kao da branis sns ćaci gamad, samo naravno u sferi sporta, mnogo manje bitne stvari.

• Like 7
Posted
6 hours ago, Ne sam Safete said:

Samo da dodam, ovo je prije pocetka tekme

Jednom tada a drugi put pocetkom drugog poluvremena.

Sedeo sam blizu, transfercina blama.

Trebalo bi Dimitris da ga kazni opasno za ovo. Atamanova ideja je da ga vodi, a ovo s bananom je verujem pure Lesor thing.

Totalni imbecil.

Posted

Ajmo malo teorije zavere, može? Može...

Sećate li se da je pre nekoliko evroligaških kola, po pravilu, na arenasport umeo da zatrokira prenos i da se izgubi slika na par minuta, a ista ta slika na euroleague tv se ne izgubi?

Nedelju dana kasnije, neka kladionica, ne mogu momentalno da se setim koja je, počela je da reklamira mogućnost klađenja na ulazak medicinskog tima, na prekid prenosa, i tako dalje...

Šta mislite, jel moguće da je to povezano, to jest da su ti prekidi prenosa namešteni?

Posted
38 minutes ago, Losmi17 said:

Jednom tada a drugi put pocetkom drugog poluvremena.

Sedeo sam blizu, transfercina blama.

Prati se voljeni tim i na teškim, neprijateljskim gostovanjima - svaka čast😜

• Thanks 1