JPM Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 57 minutes ago, Marvin said: Veliki majstor Matijas Lesor. Baš je falio svojoj ekipi osakaćenoj povredama na centarskim pozicijama Najbolje što smo toliko ugazili Pao da ga niko nije ni konstatovao. Tek na kraju utakmice ga snimili kako nešto maše publici.
Ne sam Safete Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 6 hours ago, JPM said: Najbolje što smo toliko ugazili Pao da ga niko nije ni konstatovao. Tek na kraju utakmice ga snimili kako nešto maše publici. 5
Nikom nista Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, Ne sam Safete said: Nebitno ko je osoba na snimku... mentol. A kad se doda da je aktivni profesionalni sportista... mentol na kub
Smrtokapa Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Malo malo pa neko baci predlog za podelu Kosova i povlačenje linija razgraničenja jer je suživot nemoguć, ali velike sile ne dozvoljavaju. Edit: pogrešna tema. 1
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 45 minutes ago, Nikom nista said: A kad se doda da je aktivni profesionalni sportista... mentol na kub To sto je profi sportista meni nije otezavajuca vec olaksavajuca okolnost. 90% sportista su mentoli. Cudno bi bilo da se neki skolovan lik ovako ponasa.
Knipex Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Dovoljno je reći da ga je Ataman ciljao doveo da bi provocirao. Ovo sa bananom je smišljena podla provokacija. Prvo mlatara dole sa njim kao sa kitom a ujedno peca debile da krenu sa oponašanjem majmuna. Srećom pa ovi naši nisu naseli. 1
Carl Johnson Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 20 minutes ago, Ne sam Safete said: Samo da dodam, ovo je prije pocetka tekme E, onda je u redu. Jel zna neko sto su Armani i Virtus nakon duplog kola u Evroligi igrali dva puta u domacem prvenstvu? Bas wtf
Smrtokapa Posted 20 minutes ago Posted 20 minutes ago Iz ugla struke, zanimljivo pitanje je da li je ovu bananu Ataman razradio u sklopu pripreme utakmice ili je ostavio Lesoru slobodu u igri da to improvizuje. 1
Don Dusko Posted 15 minutes ago Posted 15 minutes ago Svakako potez koji nije dostojan njega a ni kluba kojeg prezentuje.Samo cu to da kazem.
Alek The Great Posted 8 minutes ago Posted 8 minutes ago Kakav predsednik/vlasnik takav i klub. Lesor i Ataman su male mace za njega.
Recommended Posts