deez nuts. Posted October 23 Posted October 23 Ne znam dal ste videli, sudija Uros Nikolic uhapsen kao deo vracarskog klana 😆 2 2
Chaos Is Me Posted October 23 Author Posted October 23 Meni odmah bio sumnjiv kad sam video da fura tarzanku. 1 1
suptil Posted October 23 Posted October 23 12 minutes ago, deez nuts. said: Ne znam dal ste videli, sudija Uros Nikolic uhapsen kao deo vracarskog klana 😆 To sam poceo da pisem na Aba temi. Dovoljno je da je neko vec napisao.
Don Dusko Posted October 23 Posted October 23 Tavaresovi zlatni dani su gotovi jbg.Prosao prajm a kako godine idu i fizikalije izdaju. 1
suptil Posted October 23 Posted October 23 Just now, Don Dusko said: Tavaresovi zlatni dani su gotovi jbg.Prosao prajm a kako godine idu i fizikalije izdaju. Sudija mu je profesija deo klana mu je hobi 😄
Chaos Is Me Posted October 23 Author Posted October 23 Mislim da overreactujete na Real. Biće oni ok. 4
NMX Posted October 23 Posted October 23 Aiiiiii Quote Poznati košarkaški sudija Uroš Nikolić uhapšen je u međunarodnoj policijskoj akciji zbog sumnje u povezanost sa organizovanom kriminalnom grupom. Nikolić je uhapšen u sredu u Beogradu u velikoj akciji policije koja je vođena po nalogu Javnog tužilaštva za organizovani kriminal, a zbog sumnje da je deo organizovane kriminalne grupe osumnjičene za teška krivična dela, preneo je u četvrtak Blic. U akciji policije uhapšeno je deset osoba. Nikolić je na listi evroligaških sudija i ove sezone. Ali i na listi sudija ABA lige i Košarkaške lige Srbije. Trebalo da bi da bude saslušan u petak u Javnom tužilaštvu za organizovani kriminal. Ministar policije Ivica Dačić potvrdio je konkretno vest o hapšenju sudije Nikolića, a izneo je i niz datelja u javnost: „Zanimljivo, uhapšen je ovde u Beogradu, sa inicijalima U.N. košarkaški sudija Evrolige, kojem je u pretresu stana nađena velika količina, 250.000 evra, zlatne poluge, satovo. Sumnja se da je on finansijska potpora delovanja ovog klana“, rekao je ministar Dačić. Majko mila 1 3 1 2
NMX Posted October 23 Posted October 23 Pravda udba je spora ali dostižna Quote Vesna Čović udaljena iz hale u Železniku Na utakmici 14. kola ABA lige FMP - Cibona (88:79), arbitar Uroš Nikolić udaljio je sa tribina u Železniku Vesnu Čović, suprugu predsednika KK Crvena zvezda i alfe i omege FMP-a Nebojše Čovića Quote KK Crvena zvezda obaveštava javnost da je od ABA lige u četvrtak zahtevao hitno pokretanje disciplinskog postupka protiv sudije Uroša Nikolića i delegata Milana Krnete zbog dešavanja nakon utakmice 11. kola ABA Lige između KK Crvena zvezda i KK Cedevita Olimpija koja je odigrana 14. 04. 2021. godine u Beogradu. Nakon fer i korektne utakmice koja je odigrana u hali "Aleksandar Nikolić" iz nama nepoznatih razloga, sudija Uroš Nikolić je potpuno demolirao sudijsku svlačionicu, napravio veliku materijalnu štetu i tom prilikom doživeo i povredu. Sve jasno 7
BojanaCZV Posted October 23 Posted October 23 ^ja se secam ove vesti o svlacionici i bila mi je u fazonu nemoguce. A onda kao razmisljam, pa da li bi smeli da lazu. Pa opet, ako ne lazu, kako moze biti "nikom nista". Sve u svemu, ovo sto je NMX iznad okacio je prosto neverovatna prica. Grozno.
Dzo23 Posted October 23 Posted October 23 Nakon Mateja "Tom Forda" evo ga još jedan samo znatno ekstremniji slučaj. Sledeći je Javor...
Manu Posted October 23 Posted October 23 Uroš Nikolić je već robijao ranije i bio hapšen više puta. Ta "leđa" su mu i dozvoljavala da uvek ima najnadmeniji stav od naših sudija i da se šalje da disciplinuje ekipe. 2 3
Ludi za Poli Posted October 23 Posted October 23 Kakva levatina. Umjesto da se ugleda na naseg bivseg ministra sigurnosti gosn Nenada Nesica koji kupuje nekretnine u vrijednosti od par miliona ukupno kesom i jos plati milion i po maraka kaucije u kesu bez da ga iko uhvati, ovaj levat padne sa bijednih 250k eura... 2
Barkley#34 Posted October 23 Posted October 23 Propustio si zlatne poluge a cena zlata je otišla u nebesa, pametan investitor. Kakva priča. Još kad pročitam Manuov post...
Chaos Is Me Posted October 23 Author Posted October 23 Što je najjače, meni je on bio sasvim dobar sudija. 2
pendulum Posted October 23 Posted October 23 14 hours ago, Ludi za Poli said: Bilo bi potpuno legitimno da odbiju igrati s njima u Tel Avivu ako su vec i sami prisiljeni igrati domace utakmice protiv ta dva kluba na neutralnom terenu. Il sva domacinstva na neutralnom terenu il nijedno. Sve sem toga je travestija i obesmisljavanje takmicenja. 14 hours ago, Kooineeperk said: Turski timovi primorani da ugoste Makabi i Hapoel van Turske, Valensija primorana da protiv Hapoela kod kuce igra pred praznim tribinama, a s druge strane Hapoel i Makabi hoce da budu domacini u Tel Avivu. Da, veoma razumno. Koliko sam ispratio, mislim da je u oba slučaja situacija bila takva da domaćini ne mogu da garantuju bezbednost gostima pa se zato i igraju tekme na neutralnom terenu (Fener i Efes), odnosno pred praznim tribinama u slučaju Valensije. Nije to bio zahtev Makabija.
Nikom nista Posted October 23 Posted October 23 1 minute ago, Chaos Is Me said: Što je najjače, meni je on bio sasvim dobar sudija. Prilicno iritantan, ali dobar... definitivno je i u EL bio/je odlicno kotiran... prosle godine F4...malo li je 1
Volter Posted October 23 Posted October 23 17 minutes ago, Nikom nista said: Prilicno iritantan, ali dobar... definitivno je i u EL bio/je odlicno kotiran... prosle godine F4...malo li je Nadmen i često se zbog toga blamirao. Sećamo se onog isključenja u Nišu Duška Ivanovića, zatim kad je izbacio iz dvorane Iva Daneua, čoveka koji ima 87 godina. 2
NMX Posted October 23 Posted October 23 Gde ja živim jbt, narod svuda piše ovo što je i Manu napisao, da je lik u kriminalu godinama, više puta hapšen, daje pare na kamatu, bog te jebo Ali F4 sudio i to dobro. I jeste nadmen sudija mada sem onih čarki sa Ćokijem, ne sećam se da nas je krao nekada (i KKP isto). I onda se setim kad je Boltauzer pao da je neko kačio koliko sudije zarađuju po EL i ABA utakmicama gde u mesec dana izlaze na 10k bez da se oznoje (bez duplih kola). Izgleda da je štedeo pare od Evrolige pa mu našli 250k u stanu. Sigurno ima izvode iz banke da to potvrde
aleksa7 Posted October 23 Posted October 23 Шпански Encestando пише да Прешус Ачува нема намеру да игра у Евролиги, да је одбио конкретну понуду Дубаија и да упркос интересовању Ефес и Реал неће моћи да га доведу јер се он нада уговору у Америци. Мотале су се информације и да га Партизан И Макаби желе, па да поделим ову вест поузданих Шпанаца у вези популарне мете евролигаша.
pendulum Posted October 23 Posted October 23 1 minute ago, NMX said: Ali F4 sudio i to dobro. I jeste nadmen sudija mada sem onih čarki sa Ćokijem, ne sećam se da nas je krao nekada (i KKP isto). Nije dosudio Beronu korake, sudio onu 5 na 3 tekmu...to je onako na prvu loptu..
NMX Posted October 23 Posted October 23 5 minutes ago, pendulum said: Nije dosudio Beronu korake, sudio onu 5 na 3 tekmu...to je onako na prvu loptu.. Koje korake? a za 5 na 3 bio je još uvek premlad sudija plus je Belošević bio decision maker u toj tekmi. Mrzi me da kopam ali mislim da je on pre dve godine odbio da sudi finale aba lige, kad ste vi osvojili 1
Kooineeperk Posted October 23 Posted October 23 1 hour ago, pendulum said: Koliko sam ispratio, mislim da je u oba slučaja situacija bila takva da domaćini ne mogu da garantuju bezbednost gostima pa se zato i igraju tekme na neutralnom terenu (Fener i Efes), odnosno pred praznim tribinama u slučaju Valensije. Nije to bio zahtev Makabija. A Izrael tj. Makabi i Hapoel, mogu da garantuju bezbednost timovima koji avionima treba da dodju na teritoriju gde su ucestali raketni napadi?
pendulum Posted October 23 Posted October 23 S kim se mačuješ? 🙂 Vas dvojica ste pisali da su turski timovi i Valensija "primorani" da igraju u uslovima u kakvim su igrali. Ja sam samo iskomentarisao da su oni sami doneli odluku da igraju u takvim uslovima jer ne mogu da garantuju bezbednost Makabijevim igračima, stafu i celoj delegaciji. Inače putnički letovi za Izrael, sa manjim prekidima, funkcionišu sve vreme ovog rata. Od kad je stupilo na snagu ovo krhko primirje svakako neće biti raketnih napada, a sama situacija u Izraelu je već par decenija takva da može da se desi neki incident bilo gde na ulici, ali to je tako bilo i dok se igrala regularno EL u Tel Avivu. Ovde ne želim da pričam uopšte o licemerju rukovodioca EL i drugih sportskih asocijacija, politici i izraelskim zločinima. Samo konstatujem faktičko stanje. 1
kojihit Posted October 23 Posted October 23 Kumara vindicated, i Nikolić je bio među pobrojanim koje ce da urnise svuda u svetu 😂 1
Recommended Posts