Jump to content

Recommended Posts

Posted
42 minutes ago, Don Dusko said:

Lonie ako se izuzme tekma protiv Hapoela ima 3-20 za tri. Jako skromno.

Pa dobro meni on nije nikad bio neki paklen suter,voli loptu vise nego leba,najveci problem kod njega

Posted
1 hour ago, Cavani said:

-Paulius Motiejūnas is the current CEO of Euroleague Basketball and also a former president of the Lithuanian basketball club Zalgiris Kaunas. He was unanimously voted into the CEO position in 2023 and has a history with Zalgiris, having joined the club in 2007 and later becoming its General Manager.

Bratanac mu u Zvezdi sad pa bi mogao i za nas malo da navlaci.

Posted
5 hours ago, Don Dusko said:

Cekamo Goldberga.

Ne sme Francisko od 185cm da veći deo meča bude na Nwori, zašto se to dozvolilo, zašto su sudije pustile da Nwora nabije 34 index, bez da prekinu utakmicu u nekom trenutku, jer nema Litvanska sirotinja tela da brani skupocene Nigerijce koji su fizički dosta iznad njih...

U potpisu Goldi

• Ha-ha 10
Posted (edited)

https://www.eurohoops.net/en/euroleague/1880634/jasikevicius-request-for-the-fenerbahce-fans-please-stop-chanting-euroleague-mafia/

Rekao bih sjajna post game izjava Sarasa, i pokazna vezba kako trener treba da se postavi prema katastrofalnom izdanju svoje ekipe, ne trazeci izgovor u spoljnim faktorima. Jos jednom je pokazao ozbiljnu klasu

P.S. O tome sta mi je pocineo u fantaziju poslednja 2 kola, ne bih ovom prilikom🫣

Edited by Gudura
  • Like 2
Posted
14 minutes ago, realno *w said:

Je l može ova tema da ostane za NE-KKP/CZ timove i tekme?

Pa kad bi vi cesce dolazili i komentarisali Zvezdu u Zvezdinim temama, a mi Partizan u Partizanovim temama, mozda i bi. 😁

Meni je skroz bezveze ta neka podeljenost - ja kad hocu da komentarisem Partizanovu utakmicu ja to uradim na KKP live temi ili sezonskoj temi. A ne na EL/ABA/KLS temi. 

• Like 1
Posted
48 minutes ago, realno *w said:

Je l može ova tema da ostane za NE-KKP/CZ timove i tekme?

Izvinjavam se za zadnji post, nisam isprva ni video da pišem na evroliga temi. Zamolio bih @Don Dusko da prebaci moj post i post iznad od @СтелаРоса na temu KKCZ.

Što se tiče prethodnih komentara vezanih za suđenje, em sam se samo nadovezao na komentar Papanikoleskua, em sam sa Sharpom pisao o Žalgirisu u globalu a ne samo o ovoj utakmici tako da ti postovi više pripadaju ovoj temi nego KKCZ, ako je to ono što je zasmetalo.

Posted

Kabengele ozbiljna dominacija sinoć, em je strvina, em ima u repertoaru i dosta poteza koji su tehnički neizvodljivi najvećem broju centara. Baš ozbiljan igrač, na svim utakmicama do sad dvocifren i po poenima i po indeksu. 

• Like 9
Posted (edited)

Fener i Saras bez NHD-a k'o riba na suvom.

Bas slabe partije Biberovica. Verovatno su racunali na neki njegov tejkover i eksploziju ove sezone, ali za sad ne moze da se sastavi.

Edited by fradler
Posted

Ja ne mogu, ne želim i neću da pišem na KKCZ live temi. Koliko znam Zvezda je sinoć igrala EL tekmu, a ovo je EL tema, ne vidim problem da se utakmica isprati ovde. Jer tamo, svako neslaganje, svako drugačije viđenje određene situacije može trigerovati masu i eskalirati. Isto važi i za KKP live temu, samo što nas je manje, i da se lakše iskontrolisati. 

• Like 6
  • WOW 1
Posted
6 minutes ago, Papanikolesku said:

Jer tamo, svako neslaganje, svako drugačije viđenje određene situacije može trigerovati masu i eskalirati.

Ako je tvoje vidjenje ispravno, korektno, onda ne treba to da te brine... problem je onda u trigerovanima, ne u tebi. 

Naravno da ces da pazis sta pises ali iste ove postove koje na primer vidjam na EL temi od "vas" mogu bez problema da se ostave na "nasoj" temi. Kao i obrnuto. 

Posted
1 hour ago, Knipex said:

Izvinjavam se za zadnji post, nisam isprva ni video da pišem na evroliga temi. Zamolio bih @Don Dusko da prebaci moj post i post iznad od @СтелаРоса na temu KKCZ.

Što se tiče prethodnih komentara vezanih za suđenje, em sam se samo nadovezao na komentar Papanikoleskua, em sam sa Sharpom pisao o Žalgirisu u globalu a ne samo o ovoj utakmici tako da ti postovi više pripadaju ovoj temi nego KKCZ, ako je to ono što je zasmetalo.

Me ne mislim u smislu da treba sklanjati ili brisati, nego krene sa jednim postom i onda ode na par strana. I ne mislim da ne treba psominjati te klubove, ali makar kad je to iz ugla lige, pozicija, igrača...

Posted
50 minutes ago, fradler said:

Fener i Saras bez NHD-a k'o riba na suvom.

Bas slabe partije Biberovica. Verovatno su racunali na neki njegov tejkover i eksploziju ove sezone, ali za sad ne moze da se sastavi.

Biberović je komplementaran igrač koji ne igra sa loptom. Verovatno ga jesu precenili ali čisto sumnjam da košarkaška glava poput Šarasa ne zna šta on može a šta ne. NHD je nenadoknadiv i mislim da će pola EL stajati u redu za njega ako bude imao skromnu NBA sezonu. Problem Feneru su centri, u ovom slučaju nedostatak Bacota. Bez njega nemaju nikakve poene iz reketa osim kad se Baldwin zaleti na ulaz.

• Like 1
Posted
45 minutes ago, Papanikolesku said:

Ja ne mogu, ne želim i neću da pišem na KKCZ live temi. Koliko znam Zvezda je sinoć igrala EL tekmu, a ovo je EL tema, ne vidim problem da se utakmica isprati ovde. Jer tamo, svako neslaganje, svako drugačije viđenje određene situacije može trigerovati masu i eskalirati. Isto važi i za KKP live temu, samo što nas je manje, i da se lakše iskontrolisati. 

Ja sam inace rekao da necu ove sezone pisati na KKCZ temi iz nekih svojih razloga. Ukljucio sam se bio u raspravu oko novog trenera, ali sto se tice igrackog kadra i utakmica tokom sezone stojim iza toga da necu tamo pisati. Svakako, razumem zbog cega bi nekome smetalo da se slicne price prelivaju sa one teme na ovu, tako da treba ispostovati to. 

Posted
47 minutes ago, Papanikolesku said:

Ja te razumem skroz. Vrlo, vrlo retko napišem post na live temi, a čitam je još ređe, odnosno skoro nikada. Najčešće ako me zanima neka situacija koja se trenutno desila odem na zadnji post. Uglavnom sačekam da se utakmica završi i da se otvori redovna tema. 

• Like 6
Posted

Biberce bas poleteo nakon prethodne sezone. Slusam neki intervju gde otprilike za sebe ima misljenje kao da su samo Ray Allen i Curry bolji suteri od njega u istoriji kosarke.

Sve je to lepo sine, ali generalno kada ga ne ide sut on nema cime da doprinese timu.

A na startu ove sezone ne samo da ga ne ide sut, nego mu je prosecan indeks korisnosti u minusu

• Like 1
Posted
17 minutes ago, Knipex said:

Ja te razumem skroz. Vrlo, vrlo retko napišem post na live temi, a čitam je još ređe, odnosno skoro nikada. Najčešće ako me zanima neka situacija koja se trenutno desila odem na zadnji post. Uglavnom sačekam da se utakmica završi i da se otvori redovna tema. 

Iskreno zavidim ti.

Posted
49 minutes ago, Chaos Is Me said:

Biberović je komplementaran igrač koji ne igra sa loptom. Verovatno ga jesu precenili ali čisto sumnjam da košarkaška glava poput Šarasa ne zna šta on može a šta ne. NHD je nenadoknadiv i mislim da će pola EL stajati u redu za njega ako bude imao skromnu NBA sezonu. Problem Feneru su centri, u ovom slučaju nedostatak Bacota. Bez njega nemaju nikakve poene iz reketa osim kad se Baldwin zaleti na ulaz.

Lepo reče komentator na našoj utakmici, kad Tarika ne ide šut, on nema šta da doprinese ekipi. Skroz tačno.

Posted

Kakva tekma u Minhenu, malo pogledao. Ono čak nije Radonja/Dule style hrkljuš, to je imalo neku koncepciju, ono je prosto kripl fajt i situacija da moliš boga da oba tima izgube.

Bajern baš tanak. Armani copy/paste sezona za sezonom, sklope dobar roster, neko se povredi, padnu na tabeli i dok se podignu eto kraja sezone. I u krug.

• Like 2
Posted

Нејт Сестина у Арманију... толико о Влатку Чанчару као професионалном кошаркашу у 2025. години.