Jump to content

Recommended Posts

Posted
16 minutes ago, Chaos Is Me said:

Sada je tu Nikola Mirotić, još jedan čovek u čiju individualnu klasu nema sumnje, ali koji se nije pretrgao od trofeja od povratka u Evropu.

To što će originalni slavabogu da uzima minute lafčini Blossomgameu je čist gubitak za Monaco. 

Posted
28 minutes ago, Beonegro said:

To što će originalni slavabogu da uzima minute lafčini Blossomgameu je čist gubitak za Monaco. 

Nije uopste, videlo se u finalu koliko Monaku fali poena sa pozicija 4 i 5, jer je Tajs nepouzdan a Blosomgejm talentom limitaran.

Svakako moze i Blosomgejm na 3, ko sto u nekim varijantama moze i Dijalo na 2 jer sve cesce vrti pikove sa loptom.

Spanulis ima materijala i za niske i za visoke petorke, ali Mirota mu daje taj balans u poenima izmedju unutrasnje i spoljne linije, cime rasterecuje sve matorijeg Dzejmsa i cini ekipu tezom za skautiranje.

Posted

Moja vrlo odokativna analiza:

s tier: Oly, Pao, Monako

a tier: Real, Fener, Efes

b tier: Barsa, KKP, CZV,  Milano

c tier: Hapoel, Zalgiris, Valensija

d tier: Dubai, Makabi, Baskonija

e tier: Virtus, Asvel, Bajern, Pariz

Pat hot tejkova:

- Monako ne uzima titulu

- Real ne uzima titulu

- Barsu sam isto tako castio,moze lako da se desi da ispadnu ispod 8. mesta

- Efes mi se cini kao dosta potcenjen, ali hajde, mozda sam i ih ja precenio

- Zalgiris je dosta potcenjen, verujem da ce dobar deo sezone biti u igri za plej-in

- Pariz propada nacisto, kao i Virtus. 

@Chaos Is Me odlicno otvaranje. Samo Real nije sampion :)

• Like 2
Posted

Bravo Chaose, odlično otvaranje, za razliku od Zvezdine teme. :classic_tongue: Hvala za trud, valjda će ova tema biti življa od međusobnog čerupanja (light tatisanja) navijača BG blizanaca, ili Goldbergovih osvrta u 3 ujutru. 

• Ha-ha 8
Posted
22 minutes ago, Marvin said:

Moja vrlo odokativna analiza:

s tier: Oly, Pao, Monako

a tier: Real, Fener, Efes

b tier: Barsa, KKP, CZV,  Milano

c tier: Hapoel, Zalgiris, Valensija

d tier: Dubai, Makabi, Baskonija

e tier: Virtus, Asvel, Bajern, Pariz

Prve smo rutinirali, poslednji nas odvalili 50 razlike. Just another day in KKCZ office :default_coffee:

• Like 1
  • Ha-ha 3
Posted
19 minutes ago, Ludi za Poli said:

Postoji neka prica da ce Dubai navodno igrati 2 EL meca u Sarajevu. Kad i koje tacno ne bih znao. 

Imaće veću podršku nego u Dubaiju ☺️

• Like 2
Posted (edited)

Svaka čast @Chaos Is Me za trud.

Evo i trenutnog preseka svih većih kladionica sa projekcijom konačnog plasmana:

KKP trenutno 10. 

KKCZ trenutno 13.

Naravno, kao i svake godine, očekujem neka pozitivna i neka negativna iznenađenja u odnosu na ove inicijalne predikcije.

https://www.oddschecker.com/basketball/euroleague/winner

(link sa trenutnim stanjem)

Skrinšot trenutnog stanja (editovan):

Spoiler

ocnAxDl.png

Edited by pendulum
Pogrešna fotka i projekcija plasmana
Posted
2 minutes ago, pendulum said:

Svaka čast @Chaos Is Me za trud.

Evo i trenutnog preseka svih većih kladionica sa projekcijom konačnog plasmana.

KKP trenutno 8. CZ 10. Naravno, kao i svake godine, očekujem neka pozitivna i neka negativna iznenađenja u odnosu na ove inicijalne predikcije.

https://www.oddschecker.com/basketball/euroleague/winner (link sa trenutnim stanjem koje će vremenom menjati)

Skrinšot trenutnog stanja:

Hide contents

18zYJ9Y.png 

Zapravo 10. i 12. Iseko ti screenshot Oly i Pao😆

• Like 1
Posted (edited)

Tako je. Još mi bilo čudno otkud 8. i 10. kad sam video ranije 10. i 12. ali rekoh možda je bilo na nekom drugom sajtu. Ide EDIT.

EDIT: Dok sam radio edit prethodnog posta, ode CZ na 13. mesto. Odustajem od daljeg editovanja, da ne zbunjujemo ljude🙂

Edited by pendulum
Posted

Svaka čast za uvod. Za početak napisaću da mi se ne sviđaju timovi ni Zvezde ni Partizana, previše stranaca za moj ukus.. to je što je.

Posted
1 hour ago, DameTime said:

Bravo Chaose, odlično otvaranje, za razliku od Zvezdine teme. :classic_tongue: Hvala za trud, valjda će ova tema biti življa od međusobnog čerupanja (light tatisanja) navijača BG blizanaca, ili Goldbergovih osvrta u 3 ujutru. 

24 minutes ago, realno *w said:

UnyGF7evFkN04X24tI.webp

:lol_2:

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted

Aktuelni šampion će mi biti najveće pitanje da li mogu zameniti NHD i Guduru, doveli su zanimljiva pojačanja preko bare koja tek treba da se dokažu.Do kraja sedmice bi trebalo da se zna da li dolazi Horton Tucker koji bi bio veliko pojačanje uz Bostona Jr.

Posted
4 hours ago, DameTime said:

Bice ove sezone nikad zanimljivija borba poena domacih igraca. Verujem da cemo cesto imati i jednocifrene brojeve. 

Hvala Chaosu na sjajnom otvaranju teme i slazem se sa ovim rasporedom ekipa.

Oly, Pao, Monako, Fener, Real, Efes, Barsa, Hapoel, Armani, Partizan. To je moja procena prvih deset, a bice tu sigurno ponovo ogromna borba za poslednjih par mesta. Zalgiris mi ima bas gotivan roster, ali konkurencija je ogromna i mislim da nece uspeti da budu u deset.

Posted
2 hours ago, Grobarcina1992 said:

Aktuelni šampion će mi biti najveće pitanje da li mogu zameniti NHD i Guduru, doveli su zanimljiva pojačanja preko bare koja tek treba da se dokažu.Do kraja sedmice bi trebalo da se zna da li dolazi Horton Tucker koji bi bio veliko pojačanje uz Bostona Jr.

Horton Tucker u trenutnom stanju može biti veliko pojačanje samo za kebabdžinice

• Ha-ha 1
Posted

Dosta povreda pred pocetak sezone, vaznih igraca za timove, sto na EP, sto na pripremama (muceni Evans ponovo, Maledon, Jokubaitis, Fojtman, Osman, Tajrik, Kalina, Poirije, Badio i Montero kod Valensije...verovatno sam nekoga i zaboravio).

Kako li ce to izgledati tokom sezone od 38 regularnih kola, plus domaca takmicenja😬

Posted
10 minutes ago, Gudura said:

Dosta povreda pred pocetak sezone, vaznih igraca za timove, sto na EP, sto na pripremama (muceni Evans ponovo, Maledon, Jokubaitis, Fojtman, Osman, Tajrik, Kalina, Poirije, Badio i Montero kod Valensije...verovatno sam nekoga i zaboravio).

Kako li ce to izgledati tokom sezone od 38 regularnih kola, plus domaca takmicenja😬

Ne znam za Wilbekina posle jedno 12 meseci hoće li igrati sutra protiv nas da li se oporavio?

Osim njega rekao bih da za divno čudo Fener je eto retka ovde ekipa da nema povredjene igrače..

Zvezda je ladno trebala još jednog beka šutera na sve ovo da dovede, baš zbog povreda, jer tanko je možda malo da ako se neko povredi da Radošić uzme i 10-15 minuta nekada u Evroligi, to je rizik popriličan..