Jump to content

KK Crvena Zvezda 25/26- Live tema

Recommended Posts

Posted

Sferov izraz lica baš uliva poverenje.

Te fore kao prijateljska utakmica, "nebitno je", "videces za 20 dana kako ce to da izgleda", te floskule moze da ispaljuje samo neko ko se u zivotu nije bavio sportom.

Svaki profi sportista, do tog nivoa je stigao zato sto uz određene tehnicke i fizicke kvalitete, ima taj karakter da ne voli da gubi ni u ne ljuti se čoveče, a kamoli utakmicu protiv EL ekipe.

Tako da, ovo je klasicno rutiniranje ovog Tabelinija...

• Like 4
  • Thanks 1
Posted
37 minutes ago, DijametralnoSuprotan said:

Deda izgleda jos gore ove sezone a prosle je izgledao lose.

Deda mukica kao da je krenuo na Kop sa letnjim gumama. Svaki jendek njegov...

• Like 1
  • Ha-ha 11
Posted

Daće nam na kraju 130 Poena.

Šta god i kako god.....jel neko vidi neki sistem ili neku ideju i našoj igri,čemu težimo itd?

Hahahaha

Kakav tužan skup i kakav tužan trener?!

Kao da se trkaju Ferari i Trabant.

Posted (edited)

Ako ništa drugo bar smo sada više nego pripremljeni za predstojeća tamburanja sa sve brisanjem o zavesu...

Ladno će parizeri da nam parkiraju Skalu 128...

...ja ovo ne pamtim. 

Edited by Wingwalker
  • Like 1
Posted
5 minutes ago, leki bg said:

Pre sezone, realno samo budala ne bi pozelela Nworu u svom timu.

Covek kao da je Space jam lost talent.

Ja sam jedna od tih budala. Ja čudom ne mogu da se načudim da bi neki bogat evroligaš poželeo njega kao bitnu opciju.

• Like 3
Posted
5 minutes ago, Zvezdaš96 said:

Jesam li rekao da će ako budemo izgubili ovaj meč ili doziveli ubedljiv meč da će se terati ceo stručni štab i igrači i da će makar 5-6 strana da se ispiše o kukanjuu, jedino sam se zeznuo jer ovde će večeras biti makar 10 strana kukanja...

Ljudii ovo su PRIPREMEE, ljudi igraju bez 4-5 igrača, prvi put se juče skoro svi oni upoznali, grobari su imali skor 1-6 u novembru mesecu u evroligi na kraju umalo da budu medju 10 ili medju 8..

Ja "teram" Sfera od marta..

• Like 2
  • Ha-ha 1
Posted
2 minutes ago, Chaos Is Me said:

Ja sam jedna od tih budala. Ja čudom ne mogu da se načudim da bi neki bogat evroligaš poželeo njega kao bitnu opciju.

Ovo je baš zajebano jer izgleda da nam je on glavni štih ove sezone.

• Like 2
Posted
17 minutes ago, Borca said:

Ja sam shvatio kao sarkazam postove (u smislu da je nebitan rezultat posto su pripreme) posto svi drugi (i ja) opravdano kukaju, ako nije sarkazam i ti isto "kukas" opravdano kao i ostali onda se izvinjavam.

Jeste nebitan, ali ovo je vec sramota za pristup...

Ne mora nista da znaci naravno, ali ne mirise na dobro.

Ma opusteno brate, sve ok 😉

• Like 1
Posted
1 minute ago, СамоТи3 said:

Свака част Паризу и на +50 држи исти темпо у одбрани. 

Како ротирају људи, нереално.

• Like 1
Posted

Auu Miljenovicu. Ovi momci su preplašeni. To sve dolazi iz manjka samopouzdanja jer ne znaju šta treba da rade.

Nije slucajno sto ogromna vecina kod ovog stručnjaka izgleda kao da se prvi put susrela s loptom. 

Morace ovde brze promjene. Ako ode skor na neki 1-6 u EL sezona je ćao.  

• Like 2
Posted

Фасцинира -13 Плавшића за три минута и 17 секунди на терену. Таман показали мало чврстине и спустили испод 20 и улази млитави маестро да им врати ритам.

• Like 6
Posted (edited)
1 minute ago, aleksa7 said:

Фасцинира -13 Плавшића за три минута и 17 секунди на терену. Таман показали мало чврстине и спустили испод 20 и улази млитави маестро да им врати ритам.

Nije sam ušao, uveden je kao i Kenan koji pravi faul za 2+1, gubi loptu, pa " kreira".. A taman guzati pokazao znake života kao i Karter kad ono ulaze Plavuša i Kenan.. Rekoh Sfero hoćeš zolju da nas dokusuriš.. I bi šta bi 

Edited by mister-no
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...