Miki28 Lakers in 5 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Mala razlika s obzirom na igru obje ekipe do sada. 1
Bode Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 3 minutes ago, MrTripleDouble said: 17 bacanja Fener prva cet Ovo je nerealno
No name Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Moramo nešto da pogodimo i spolja...Ostalo je sasvim Ok.
drakon1 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 10 minutes ago, JPM said: Mi smo ovde mogli komotno 15 razlike da imamo Morali... 1
Sector Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ma kakav Yago, nadam se da će vraća što prije u pritvor. 1
fradler Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Motejunas je kosarkaski Arnautovic - igra peske, ali klasa je klasa. 9
DijametralnoSuprotan Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Gubimo lopte k'o na traci. Plejevi su nam uzasni.
JPM Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Mi doveli Rivera a Litvanac visak u Monaku od marta. Je bo te.... 2
Sector Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Dao bih dupe za dobrog pleja. Ova dvojica se samo zaleću ko junci i gube lopte. 1 1
Molina23 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Motejunas - Luka Mitrović sa 213 i 115 kg. Kuvaj Tomislave!
drakon1 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ako nastavimo sa ovim poklonima u napadu i ako Fener proradi sa sutem, bice lose ovo. Nesto kao Bayern.
Recommended Posts