JPM Posted October 10 Posted October 10 Just now, robespierre said: Pripazite dobro šta i kako ćete pisati o Davidovcu. Sto samo o njemu? 1
Don Dusko Posted October 10 Author Posted October 10 Just now, JPM said: Sto samo o njemu? Imamo razloge. 1
Sector Posted October 10 Posted October 10 Kako su ovo skupi promašaji za 3. Ne mogu da shvatim da ovako kamenjarimo, sve izrađeni i otvoreni šutevi. 1
fradler Posted October 10 Posted October 10 Teska agonija s otvorenim sutevima, ali sve u svemu, odlicna cetvrtina.
Сандро Лаки Ђентиле Posted October 10 Posted October 10 Остаје жал што не водимо више, 5-6 отворених тројки, пар бацања, 2-3 чисте контре, 2-3 смешне одлуке. Ако останемо на нивоу физички, имамо шансе. Како споро пролази кад водиш.
No name Posted October 10 Posted October 10 Skroz pristojne i rotacije, s'obzirom šta smo gledali. Nebo i zemlja. Ne moramo da pobedimo, ali nek se nešto vidi. Jeste uzorak mali, ali deluje da ćemo se išcupati. Šta god da bude večeras, za Zalgiris mora puna hala da se pomogne. 1
bodo Posted October 10 Posted October 10 Toliko otvorenih trojki smo promašili.išlo bi ovo i na 12,13 razlike
Petkovic Miroslav97 Posted October 10 Posted October 10 Kako je napujdan stručni štab, baš lepo za videti ovo bodrenje 1
nunilo Posted October 10 Posted October 10 1 minute ago, robespierre said: Pripazite dobro šta i kako ćete pisati o Davidovcu. Pa ima nas i koji se sprdamo, valjda ne mislis da sam ozbiljan za gazenje 😊 Verovatno cemo stati u nekom trenutku ali mi se svidela nasa kosarka u 1/4, bez suta odlicno stojimo.
Ječmendo Posted October 10 Posted October 10 Mi smo dobri, jebote! Da su trojke ulazile, ovo bi bilo gotovo...
DijametralnoSuprotan Posted October 10 Posted October 10 (edited) Defanzivno odlicno stojimo i to je glavna promena u odnosu na ostale utakmice do sada. Ne znam da li cemo uspeti da izdrzimo do kraja i mora neka trojka otvorena da se pogodi. Edited October 10 by DijametralnoSuprotan 2
mister-no Posted October 10 Posted October 10 1 minute ago, maXa88 said: Kaki kurac celafunto Sengelija vodi mec za 10! 🙃 Ćelafuto out, Čupo in 2
Don Dusko Posted October 10 Author Posted October 10 1 minute ago, nunilo said: Pa ima nas i koji se sprdamo, valjda ne mislis da sam ozbiljan za gazenje 😊 Verovatno cemo stati u nekom trenutku ali mi se svidela nasa kosarka u 1/4, bez suta odlicno stojimo. Neke stvari druze nisu za sprdnju pogotovo ovako ozbiljene poput sudara i gazenja.
No name Posted October 10 Posted October 10 Koliko smo i mi navijači ubijeni u pojam, kad nesto I osnovno nama deluje kao svemirski brod.
Don Dusko Posted October 10 Author Posted October 10 Mora se priznati i da Fener bas ne blista na pocetku sezone uopste. 1
Recommended Posts