Don Dusko Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Just now, СтелаРоса said: To da, ali u duzem roku verujem da ima trenera koji bi popravili, a mislim da Janis to ne bi uspeo Prvo da selektira svoje igrace, pa da uigra.To znaci da otpisujemo ovu sezonu i nadamo se sledecoj. 1
Chaos Is Me Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Branio sam Janisa do sada, ovo je ipak neka košarka iz zone sumraka. Nema sreće ovde. Naši kao da igraju sa okovima na nogama, u dubiozi su svi kolektivno. 3
Issey Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Jbg reaguješ na ovaj horor. Greške se plaćaju. Otkaz treneru, šilbuješ igrače... Nema druge... 1
Taki Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, СтелаРоса said: Sta je problem? Izgleda mi nestrpljivi navijači
Don Dusko Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Just now, Chaos Is Me said: Branio sam Janisa do sada, ovo je ipak neka košarka iz zone sumraka. Nema sreće ovde. Naši kao da igraju sa okovima na nogama, u dubiozi su svi kolektivno. Janis je bivsi.Samo nesto nisam ubedjen da cemo proigrati odjednom cim se zamena dovede.
Henry Chinaski Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 5 minutes ago, Don Dusko said: Problem je sto ovo nece popraviti u kratkom roku bilo koji trener da dodje sad. A i opet ce se isti problemi vrteti. Ne problem je što ovdje stavljaš znak jednakosti na dve totalno odvojene stvari. Da Cigani će kukati, i tjerati vjerovatno i Radonjiu nakon 2-3 poraza. Ali i da, Sderopulos nema šta da traži dalje ovdje, izgubio je ekipu ne porazom protiv Spartaka, no nekad tamo u februaru, početkom marta i red je da od. Čak i misli da se njemu ne ostaje ovdje, bar moj utisak gledajući reakcije na klupi. Edited 1 hour ago by Henry Chinaski 1
fradler Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Seca li se neko uopste kad smo mi poslednji put dobili zvanicnu utakmicu? Ja ne. 3
K.Dot Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Don Dusko said: Janis je bivsi.Samo nesto nisam ubedjen da cemo proigrati odjednom cim se zamena dovede. Normalno da nećemo proigrati, ova sezona je puštena niz vodu. Ko nas ebe kad nisu oterali Janisa nakon spartaka, sada neka vide Dr.Chela i Dozet šta će.
Papadac Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ali mi nemamo nijednu uigranu akciju na postavljenu odbranu i to je iskljucivo krivica trenera... ne mora da se postigne kos ali bar da postoji neki protok lopte, neka otvorena pozicija da se izgradi, da se vidi neki smisao u igri... i to traje vec predugo sa sferopulosom 2
No name Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, Don Dusko said: Problem je sto ovo nece popraviti u kratkom roku bilo koji trener da dodje sad. A i opet ce se isti problemi vrteti. Bar pokušavaš nešto da promeniš, nešto što očigledno ne ide. Imali smo primere kada je smena urodila plodom i imali smo rezultat. Dolazak Ivanovića recimo i seriju pobeda. Evo jedan primer.
mister-no Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kada klubu vratiš slavu, navijačima veru a igračima samopouzdanje, onda si više od trenera.. 1
Taki Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Don Dusko said: Janis je bivsi.Samo nesto nisam ubedjen da cemo proigrati odjednom cim se zamena dovede. Ovi igrači su sigurno dosta bolji od ovog što pokazuju, nije ovo toliko loše selektovan tim 2
Khal Drogo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Don Dusko said: Janis je bivsi.Samo nesto nisam ubedjen da cemo proigrati odjednom cim se zamena dovede. Kako te ne mrzi da ponavljas jedno isto , Trener je imao sasvim dovoljno vremena ,dobio nov tim i neka naznaka neke igre ,ima dosta povreda ali to nije nikakav izgovor za to da ekipa neka glavu i rep ni protiv Zadra . 1
Zadnji vezni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Don Dusko said: Janis je bivsi.Samo nesto nisam ubedjen da cemo proigrati odjednom cim se zamena dovede. Može li se gore od ovoga? Ovo traje još od prošle sezone i ne staje.Jestw li vi toliko zaslepljeni ili lopate kontru namerno? Igra ista i sa proslim i ovim rosterom? Im ali kakve razlike u igri,planu, ulogama.Raspojasana banda. 1
Issey Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ali kako nepogrešivo dovodimo kamenjare, to nije normalno...
quentin Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Don Dusko said: Janis je bivsi.Samo nesto nisam ubedjen da cemo proigrati odjednom cim se zamena dovede. Ok, problem je ili Janis ili igrači koje je Janis selektovao ili Uran u trećoj kući? Povrede mogu da objasne EL situaciju, ali ne i ovo na šta ličimo u ABA. 1
Zadnji vezni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Misaona imenica odbraniti dva napada protiv moćnog Klarice i Ravnjaka.
K.Dot Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Okrenućemo mi ovo, biće čak i ubedljiva razlika ali kranje žalosno na šta mu liči ekipa.
Recommended Posts