JPM Posted September 30 Posted September 30 2 minutes ago, Markoss said: Bespotrebno je pokusavao da iznudi faul u onoj situaciji, imao je samog Odzeleja u korneru. Iz toga smo primili ovu drugu trojku Gudurica. Bukvalno jedina greska coveka, daj bre... 1
Taki Posted September 30 Posted September 30 A sad kao nemamo čunjeva, al zato imamo defanzivno stručnjaka
Bad Posted September 30 Posted September 30 Dal kreces u napad na 5 sec do kraja jebem ti jato bogova
Bejn Posted September 30 Posted September 30 Just now, NMX said: Sa prekratkom rotacijom se jos i dobro drzimo. Ajmo moze da se dobije ovo Jok. Ne može.
Sector Posted September 30 Posted September 30 Kurac bi ja gledao ovo da nisam navijač KKCZ, neviđeno loša košarka. Džaba pare kad napraviš ekipu sa injury prone igračima i spadneš na ovo.
Sinnerman Posted September 30 Posted September 30 "Paklena atmosfera" Beogradske arene tačno faktor 0. Protivnik se oseća komfornije nego u svojoj dvorani.
avakss Posted September 30 Posted September 30 Ne treba bek i centar strucnjaci a? E sad ce da treba !
Bejn Posted September 30 Posted September 30 Just now, JPM said: Bukvalno jedina greska coveka, daj bre... Jel se to Nvora kritikuje?
No name Posted September 30 Posted September 30 Ma ljudi ovaj tim nema identitet...na koju foru da se povezeš sa njima. Jedino ovaj moneke ima pozitivan stav i nešto u sebi, ovo ostalo kao skup plaćenika koji je tu da odradi meč i zapali...
quentin Posted September 30 Posted September 30 Utisak je da bi i da se igra do sutra ujutro sve vrijeme bilo 2 do 6 razlike za njih.
Khal Drogo Posted September 30 Posted September 30 Džaba nam bonus kad im ne svirajub posle nijedan faul . Realno ne mozemo ih dobiti ako imaju ovakav sut i ovakvo sudjenje .
TB Told Posted September 30 Posted September 30 2 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: Ne blamiraj se. Pričaš sam sa sobom?
mister-no Posted September 30 Posted September 30 2 minutes ago, NMX said: Sa prekratkom rotacijom se jos i dobro drzimo. Ajmo moze da se dobije ovo Njih 12 a mi sami
K.Dot Posted September 30 Posted September 30 Gde je naš Manion i Bolomaro? Kako mi nemamo nekog specijalca da ubaci 5-6 poena?
Thor Posted September 30 Posted September 30 (edited) 2 minutes ago, Sinnerman said: "Paklena atmosfera" Beogradske arene tačno faktor 0. Protivnik se oseća komfornije nego u svojoj dvorani. Mislim da samo mi jos verujemo u tu floskulu. Faking Rici Edited September 30 by Thor
Issey Posted September 30 Posted September 30 1 minute ago, Sector said: Kurac bi ja gledao ovo da nisam navijač KKCZ, neviđeno loša košarka. Džaba pare kad napraviš ekipu sa injury prone igračima i spadneš na ovo. Vreme je za onu o usranom i potoku...
Сандро Лаки Ђентиле Posted September 30 Posted September 30 Јебига, кад нисмо били довољно конкретни са понудама.
Recommended Posts