No name Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Šta radi kalinic sunce ti žarko. Maši zicere, gubi lopte, skidaju mu sa glave loptu. Ali uredno igra 25 minuta. Samo zbog njega treba da izgubimo. 4
Diogen Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Kad budemo opet zaigrali pristojnu odbranu biće više sreće za nas, dobri procenti šuta za sad, ali opet igramo meč na 100 poena. Loša selekcija faulova i dekoncentracija u nekim trenucima, mogli smo imati veću prednost. Kalina opet gluvari, Jago opet predugo na terenu, Nwora dok se dobro ohladi na klupu… PS. Čime je Miljen zaslužio klupiranje a Jago minute kao da je podelio 12 a ne 2 assists? Edited 3 hours ago by Diogen
dunaj95 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Trener koji pusti da mu Jago organizuje igru 5 vezanih min il je lud il bezobrazan... trećeg nema.. 2
K.Dot Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Pozitivno je što još uvek imamo aktivan rezultat, ne deluje aramani kao ekipa koja će da nas nabije 20ak razlike.
Kosjan Willavić Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Odbrana nam je stati pa plakati. Samo slucajno odbranimo nesto. Nema od ovog nista, a dobro smo krenuli vcrs 1
Shunsuke Nakamura Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Mislim da je ovdje Moneke na 5 a ne Odželej. Plavšić obratno reče. 1
Henry Chinaski Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Mi nismo odbranili skoro ništa, oni su dosta zicera mašili
Žilee Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Armani niti jedan faul,mi bonus i to ispunili sve za bacanja
Bejn Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 4 minutes ago, Žilee said: Izundu i faulovi,Jagisa i napad Saso i vodjenje utakmice.
mister-no Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, Kosjan Willavić said: Odbrana nam je stati pa plakati. Samo slucajno odbranimo nesto. Nema od ovog nista, a dobro smo krenuli vcrs Bez odbrane ništa, uvek bilo
DijametralnoSuprotan Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 3 minutes ago, K.Dot said: Pozitivno je što još uvek imamo aktivan rezultat, ne deluje aramani kao ekipa koja će da nas nabije 20ak razlike. Necemo jos dugo.
vinogradskaopera Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 40 poena primljenih za 14 minuta, ne treba se nervirati kad ljudi ne pipaju odbranu mesec dana
dunaj95 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Sve... ali sve što uradimo, uradimo na individualni kvalitet ... Ideja u igri ne postoji... 1
Shunsuke Nakamura Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, Kosjan Willavić said: Odbrana nam je stati pa plakati. Samo slucajno odbranimo nesto. Nema od ovog nista, a dobro smo krenuli vcrs Mi smo u mat poziciji. Nemamo centre koji su sposobni da igraju odbranu, a niska postava ne može dugo da igra a da ne pati skok. To je suštinski problem ekipe. Nije jedini svakako. 1
Recommended Posts