Issey Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ma kakav ego, znae Saša... Kodi mu na oči gubi još jednu utakmicu, on se inati...
Crni Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Meni nikad nece biti jasno kako je Zvezda uspela 2x da se zajebe sa ovim likom na klupi.
fradler Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Tragičan trener. Nije slučajno bio na deponiji godinu dana.
Perkos2 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago kodi posle 3/4 nije isti čovek, i jago bi bio korisniji
Zadnji vezni Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, Dzo23 said: Izvedi ga jebeno napolje, da li si normalan čovjek? AAA neeee On je najbolji igrač ekipe u oba pravca.hahahaha Kako se iserava naš dobri SO. Majstor se pogubio
BriJones Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Neka ubaci Jaga zbog bacanja, samo neko da ga ubode jbt 1
TB Told Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kakva briljantna odbrana Kalinića. Zato i jeste neprekidno na terenu.
forumko topic Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ovo je bolje izgubiti. Svega mi. Pobeda bi samo bila produžetak agonije sa ovim čovekom na klupi
Zadnji vezni Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Bravo Kodiiiiiii Bravo Saleeeee Ubijaju nas ova dvojica. Sunce ti jebem šta treba da uradi Vučina da bi ga ovaj menjao?
K.Dot Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Haha vi lagano mislite da će Saša da dobije otkaz ako izgubimo ovo? Ne znam kako da vam kažem ali neće Sale nigde.
Diogen Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ajde samo jedan minut pametne košarke, samo jedan minut! 1
Zadnji vezni Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Semi je jebeni car!! Edited 3 hours ago by Zadnji vezni 1
Dzo23 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Jedan je Šemi Ojeleye!!! Hvala ti Boze što imamo ovakvog igrača. Divim mu se do granica imbecilnosti! Edited 3 hours ago by Dzo23
Recommended Posts