DijametralnoSuprotan Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Umesto +7 gubimo -1. Bas nekoliko gluposti na kraju. Butler los, CMM i Moneke odlicni.
Volter Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 45:40, kontra i Moneke promašuje kucanje. Posle toga 6:0 serija.
Nini3112 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ovu gubimo sigurno,Carsen se lepo odmorio a mi to ne da nismo iskoristili vec smo primili 20 poena bez njega.
Čočo Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Dobićemo. Ali ovo je skroz neozbiljno. Naročito u odbrani. Ne može ovako. 1
Bode Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Cima "zicer" Moneke. Dao bi mu da ih sutira dok mu se ne zavrti ispod kosa.
Žilee Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Previse lopte direkt u ruke i lagani poeni nakon toga virtusa
bodo Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Veliko je pitanje da li ćemo sa ovakvom obranom dobiti ovaj meč. 1
Kooineeperk Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Batler kad preuzme i ostane u mismecu, skroz se pogubi. Gleda s kim da napravi switch, da ga ne bi napali i ako ga neko ne usmeri ostane nekako na nicijoj zemlji i otvara im gomilu opcija u napadu. Generalno smo losi u odbrani veceras. No shit Sherlok, kad smo primili 46...
Zadnji vezni Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ej super. Baš super. Kad god smo trebali da se oslwpimo usledile su epske gluposti. Poslednje imaš 45-40 i kontru za +7 ,promašuješ kucanje,i ide serija 6-0. Odbrana jako loša.Kretmje loše.uvek neko sam na šutu. Sekvenca Davidovca nam jebala majku. Takođe ...zašto Batler samo 7 minuta? 1
suptil Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Bez odbrane u drugoj cetvrtini. Primljen blamantan broj poena 31. 1
JPM Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Od ovoga nema leba. Virtus igra pametno. Edvardsa ne smes da pogledas. Ovo je komotno poraz ovako. 1
mister-no Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Daj Izundua više Saša jbt I kakav tajm aut je ovo 45:43 i lopta, 45:46 poluvreme
suptil Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 minute ago, Nini3112 said: Koji je +/- Davidovca za ovih 5 minuta? -2
Zadnji vezni Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Sašina implementacija još traje izgleda.Jer je defanziva naša užasna.Ovo ako se ne utegne defanzivno nema ovde pobede. I još nesto ovaj Edwards je zasticen kao beli medved. 1
Sector Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ovo što mi igramo nakon pauze je jezivo. Plej in će biti nemoguća misija ako se nešto ne promijeni.
JPM Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Najbolje su sljakali Kodi i Miljen. Ali mora svako da igra.
Gudura Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 minute ago, suptil said: -2 Subjektivan osecaj -100. Kakva neupotrebljiva masa nicega.Zaista ne znam cime on ucenjuje ovaj klub skoro vec deceniju
suptil Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Sut za tri nam je kontraverzan. 23 posto uspesnoti za poluvreme. Batler dosta lopti izgubio, Bice bolje u trecoj cetvrtini.
Recommended Posts