Sinnerman Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ne znam posle koliko protesta kod sudija domaćin dobija tehničku? Šta kažu pravila? 1
forumko topic Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Loše sudjenje. Niti bila nesportska, niti faul Bonge, niti Izundua
McLeod Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Jedini performans bedniji od kosarkasa Partizana na ovoj utakmici su imali njegovi navijaci. Edited 1 hour ago by McLeod 5
Starakajla Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Faul izundua lol?! Just now, forumko topic said: Loše sudjenje. Niti bila nesportska, niti faul Bonge, niti Izundua cist faul Bonge levom rukom
drakon1 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kakvi smo mi kolektivni glupani. Na +16 dva prosuta napada bezveze.
Henry Chinaski Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Spoiler Joj Iznudu care da li si realan Edited 1 hour ago by Henry Chinaski
Shunsuke Nakamura Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Izundu je jednostavno maler. Nema drugog objašnjenja.
Filbi Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Fali pameti, to sto ovi veze nemaju i sto sudije kompezuju ne znaci da mi ne treba da igramo jako i skoncentrisano
Todo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kakvo sramno sudjenje u zadnjih 40sek. Vratiše ih iz mrtvih.
Volter Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago -11 i plus prvi napad Partizana u poslednjoj četvrtini. Loš završetak treće četvrtine. 5 1
fradler Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ljudi se predali, bukvalno im ni na kraj pameti nije bilo da pokušaju da se vrate u meč, ali mi im pružamo ruku i molimo ih da se vrate. 4
Miki28 Lakers in 5 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Strasno kako sebi pucamo u nogu umesto da ih dokrajcimo 2
Bejn Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Vratismo ih u igru. Trebalo je da ih satremo do sada. Edited 1 hour ago by Bejn 1
Čočo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago E da ga jebem. Sad su bili naši. Ajde još malo. Da nastavimo kao u 3/4.
Henry Chinaski Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kodi baš nije u utakmici večeras. Ali nesto mi govori da će njegova biti poslednja četvrtina 1
drakon1 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Miki28 Lakers in 5 said: Strasno kako sebi pucamo u nogu umesto da ih dokrajcimo Nemamo killer instinct. Nikad nismo ni imali.
Big Ticket Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Грозна завршница, а и не играмо паметно. Водимо оволико јер је Партизан вечерас ужасан 1
Recommended Posts