fradler Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Fali Moneke na skoku, jbg. Napadi k'o da nam je Sfero trener... 2
K.Dot Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Kad ne igra Moneke mi se uopšte i ne cimamo da skočimo, žalosno. Ova petorka treba da šuri spolja a ono kao da igraju 5 Kalatesa. 1
TB Told Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Just now, Nini3112 said: Kalinic ponovo sramotan u odbrani Bukvalno iz čista mira počne da se svađa sa sudijama i onda usledi niz gluposti posle toga. 1
No name Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 1 minute ago, Nini3112 said: Kalinic ponovo sramotan u odbrani Njegove igre prolaze ispod radara već drugu godinu. U odbrani je cunj postao. 1 1
fradler Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Nisam očekivao ovakvo kamenje, posebno od Grejema... 4
No name Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Majstori smo da pogubljenog protivnika vratimo i držimo u igri. Koji put kamenjarimo za tri poena... Kao da je na klupi Swerkan 1
Issey Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Just now, drakon1 said: Kakav suterski raspad za tri i sa bacanjima. A i skok... 1
Čočo Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Ne igramo našu igru. Ovo ispucavanje za tri nismo ta ekipa. Jako glupe odluke u napadu i bez skoka. Mora ovo da se menja inače neće biti dobro.
K.Dot Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Jbg bukvalno preslikano kao kod Sfekija samo on nije imao Batlera da mu izmišlja poene. Ja generalno pojma nemam šta mi igramo u napadu i odbrani.
Issey Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Kad niko ne može da pogodi za 3, onda može DM o tablu...
Blade Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Sve, sve, ali sto volim ove trojke o tablu. Hajde da izdrzimo ovaj nepuni minut, jedan da branimo i jedan da materijalizujemo.
drakon1 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Just now, Issey said: A i skok... I svaki put gledaju kako im uzimaju otpatke i fintiraju skok. i umesto da fauliraju, oni gledaju kucanja. i tako bezbroj puta.
Recommended Posts