Don Dusko Posted 17 hours ago Author Posted 17 hours ago 1 minute ago, DijametralnoSuprotan said: Ako ce to da nam bude mindset u EL, bolje da je ni ne igramo. Izvini druze sto ne mozemo igrati maksimum bez pola tima i to protiv Reala u duplom kolu. 2
Сандро Лаки Ђентиле Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Ајмо мало крв, ајмо мало живост, ајмо мало борба! 1
TB Told Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 1 minute ago, Ječmendo said: Deda ne ide na skok uopšte, baš žalosno. Ja se nisam šalio kad sam napisao da nema snage za dupla kola, to je baš vidljivo. U odbrani se bez lopte veoma sporo kreće. 1
Steve Gerrard Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Nek zavrsi kako god,reakcija poslije montejunasovog skokak poslije bacanja, sto od igraca sa klupe sto od strucnog staba..za respekt... vraca mi se volja za kosarkom, hvala ekipo ❤️ 4
DijametralnoSuprotan Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Just now, JPM said: Peto kolo a sudije vec navlace za Real. Jedini tim koji je imao top sudjenje protiv Reala je bio Partizan.
mister-no Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 3 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: Jedini tim koji je imao top sudjenje protiv Reala je bio Partizan. Tu je bio Mogulkoc
Bad Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Kako momci grizu, ne pamtim kad smo imali ekipu sa ovoliko herca 1
DijametralnoSuprotan Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago E ovo je vec ona igra od utorka. Borba se samo trazi, nikakvo izmisljanje tople vode. 2 1
Borky Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Auuu kakve dve blokade Nowore. Ona druga umjetnost gdje propusta fintu. AJMOOOO
Bejn Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Moja omiljena: sa štitom ili na njemu. Svaka čast, momci.
Recommended Posts