Don Dusko Posted 10 hours ago Author Posted 10 hours ago Just now, TB Told said: Jago je lakmus za svakog dežurnog pljuvača. Ma ima mana Yago al ocigledno je da se cekaju losi potezi da bi krenulo pljuvanje.
No name Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Bravo za borbu. Borba ne sme da izostane. To je ono što nam je nedostajalo.
Wingwalker Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) Donatas i nepostojeća lakoća poentiranja ,,sa zemlje". Bravo bre matore... Edited 10 hours ago by Wingwalker 1
TB Told Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Just now, Don Dusko said: Ma ima mana Yago al ocigledno je da se cekaju losi potezi da bi krenulo pljuvanje. Naravno da ima, ali trenutno igra veoma dobro.
Čočo Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Jago jedini ubrzava igru. Jebote manite se dečka. Nije ni poluvreme jedini deli asistencije i ima ih već 6. 6 1
djenkoslav Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago CMM nije bez razloga sam na trojci, to ne bi smelo da bude resenje. 2
DijametralnoSuprotan Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Just now, TB Told said: Naravno da ima, ali trenutno igra veoma dobro. Mozda u organizaciji, poenterski ne postoji, o onom ziceru necu ni da pricam a preko njega je primljeno minimum 10p. Ispada k'o iz voza. 1
Issey Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Just now, Thor said: Mnogo veci problem od Jaga je CMM... On samo na ulaz treba da ide. Ovi ne mogu da ga čuvaju, ali to jako retko radi...
djenkoslav Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Ne svira se cesto ovakav faul. I oni se umorili cini mi se, pocinju da cigliraju.
No name Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Definitivno su nam problem plejevi. Mi smo egal bez ijedne pogodjene trojke.
Bejn Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Što se mene tiče mogu i da izgube. Na ovakvu borbu prigovora nema.
DijametralnoSuprotan Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Izunduu je svirano vrv najvise fantomskih faulova u EL.
Сандро Лаки Ђентиле Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Ово је срамота шта се суди. Багра једна лоповска. 3
Recommended Posts