DijametralnoSuprotan Posted Tuesday at 07:37 PM Posted Tuesday at 07:37 PM 47p smo primili za poluvreme, uglavnom primimo 50p+, napredak je očigledan. 2
magiko Posted Tuesday at 07:37 PM Posted Tuesday at 07:37 PM Olicenje sezone, i ove i prosle i one pre. Nas pecat je ova utakmica, ne moze jasnija slika 1
nunilo Posted Tuesday at 07:37 PM Posted Tuesday at 07:37 PM Nwora nije igrac za bitne utakmice. Karter jos nije spreman za ovaj nivo. Zvezda je nazalost pored sve fizikalije koje ima jedna jako low bbiq ekipa. Ubise nas na skoku, tesko ce ovo. 3
Miloš 52 Posted Tuesday at 07:38 PM Posted Tuesday at 07:38 PM To je to braco. Nit municije, nit dovoljno kvaliteta. Boli koliko nas rutiniraju.
wing Posted Tuesday at 07:39 PM Posted Tuesday at 07:39 PM (edited) Ako im stane šut, počnemo da gradimo skok i zapale nam se Batler i Nwora...jebali su ježa u ledja. Edited Tuesday at 07:41 PM by wing 2 1
Karakondzula! Posted Tuesday at 07:40 PM Posted Tuesday at 07:40 PM Svima puna usta odbrane, a livade na sve strane. Naš raspad je sličan komšijskom, a imamo i slične njuške poput Parkera, samo što kod nas nema "seče". Šetaju se, biraju utakmice, milioni cure. Kažu pritisak u Zvezdi, kakav pritisak, laka lova do krova. Butleru teške noge, cele godine je igrao 17 minuta u proseku, čuvan i izostavljan iz sastava makar kad. Sve bi ih još večeras raspustio. 1
vinogradskaopera Posted Tuesday at 07:40 PM Posted Tuesday at 07:40 PM Boli koliko Batler ne moze keksa. Tuga od sezone na kraju. 1
Valensija Posted Tuesday at 07:41 PM Posted Tuesday at 07:41 PM Sve sto treba znati o nasoj igri je ovaj kraj poluvremena. Sa -7 na -14. Imamo samo 3 asistencije. Divljina od igre.
BattleBender Posted Tuesday at 07:41 PM Posted Tuesday at 07:41 PM Naša igra je bukvar. I to sa zvučnim praćenjem. Govna mi se jedu od naivnosti pvog naseg trenera. Protiv zvezde samo isorovociras da udvajamoo, i skupljamo unutra, i nasi to rade napamet, uvek sa 2 i po igraca. Protivnici to znaju, i razmisljani samo da iskoriste to da stvore visak za spolja. Kao da uvek igramo protiv Jokica koji ima 70 posto iz reketa na sutnutih 20 suta... I naravno oni se razigraju. Ubacuju sve, mi 2 faula za 8 min. 4
TB Told Posted Tuesday at 07:41 PM Posted Tuesday at 07:41 PM 1 minute ago, Čvarkov said: Odbrana ne zavisi od Kalinića jer svi do jednog je ne igraju. Čini mi se da smo u periodu kada je bio na klupi igrali makar solidnu odbranu. Ili da se ilustruje ovako, za 4.09 minuta u drugoj četvrtini dok je bio na klupi primili smo tri poena (sve iz bacanja), za preostalih 5.51 sa njim na terenu smo primili 15 poena.
СтелаРоса Posted Tuesday at 07:41 PM Posted Tuesday at 07:41 PM 4 minutes ago, magiko said: Olicenje sezone, i ove i prosle i one pre. Nas pecat je ova utakmica, ne moze jasnija slika Prosle sezone smo u plej-in odigrali odlicnu utakmicu na jednom od najtezih gostovanja, i to bez najboljeg igraca. 1
vinogradskaopera Posted Tuesday at 07:41 PM Posted Tuesday at 07:41 PM Just now, vinogradskaopera said: Boli koliko Batler ne moze keksa. Tuga od sezone na kraju. Bitno da je Batler odmarao derbi, sad je svez hahaha 1
Karakondzula! Posted Tuesday at 07:41 PM Posted Tuesday at 07:41 PM Ako ništa, ide nikad jači podkast Čimicin. 1
Zadnji vezni Posted Tuesday at 07:42 PM Posted Tuesday at 07:42 PM (edited) Moram da priznam da je Salo implementator utegao odbranu ....primljeno samo 47 za poluvreme. Što bi rekali neki jedva čekate da izgubimo....niko to ne čeka nego imamp oči,gledamo šta se radi i kako se radi i zaključci se sami nameću.Imamo kesu trenersku na klupi i ova mučena Barsa nas rutinira sa 70% snage. Jad,beda i očaj. kao što rekoh sa njim nema niti će biti sreće,jer čovek ne zna.Ima dobar resurs ali jednostavno ne zna. Ličimo na ekipe koje sam uvek mrzeo.Divljaštvo bez ikakvog plana,ideje,podeljenih uloga,Rotira se kao na traci. Mučenik je smeotres.Ličimo na neku prosečnu eurocup ekipu. Ima da ga iduvamo i u ABA i u domacici sa ovom skandaloznom igrom. Čovek je ugasio skoro svakog igrača .Mi NEMAMO NI JEDNU AKCIJU SEM ISO KOŠARKE I JEBENE DIVLJINE U NAPADU! Paskvalova akcija iz TO gde Panter ostaje sam na trojci je misaona imenica za ovog mučenika na našoj klupi. Oterati ga još večeras!!! Edited Tuesday at 07:44 PM by Zadnji vezni 3
Nini3112 Posted Tuesday at 07:42 PM Posted Tuesday at 07:42 PM Ali cim neko nesto odigra dobro Sasa ga zalepi za klupu,jebem li ga je l smo sigurni da je on nas trener a ne protivnickog tima??
Žilee Posted Tuesday at 07:42 PM Posted Tuesday at 07:42 PM I opet igraci u timu koji vise pricaju nego sto rade ...
TB Told Posted Tuesday at 07:42 PM Posted Tuesday at 07:42 PM 6 minutes ago, Dzo23 said: Da da, vodili bi 20 razlike samo da nema Kalinica. Najbolje da mi Plavšić priča šta vidim na terenu.
3x3cz Posted Tuesday at 07:43 PM Posted Tuesday at 07:43 PM Just now, vinogradskaopera said: Bitno da je Batler odmarao derbi, sad je svez hahaha Pa kazu stručnjaci ovde da je derbi bio nebitan, bitna nam je ova utakmica pa evo sta gledamo. SRAM VAS BILO
Bejn Posted Tuesday at 07:43 PM Posted Tuesday at 07:43 PM 2 minutes ago, 3x3cz said: Idi u olimpijakos ili gde god molim te Može. A oni nama Barcokasa. 1
BattleBender Posted Tuesday at 07:43 PM Posted Tuesday at 07:43 PM 0 sinhronizacije na def skoku. Svako si skace na svoj vertical, i svako bulji u loptu. Nema gradjenja, nema pracenja ko gde moze da gurne loptu. Prezirem kad su ljudi u kosarci za to glupi. Odsustvo bazicne geometrije 1
Bejn Posted Tuesday at 07:43 PM Posted Tuesday at 07:43 PM Teška divljina i indijanština od igre. Jak pečat trenera.
pavlaka Posted Tuesday at 07:44 PM Posted Tuesday at 07:44 PM Najtuznija sezona za mene a pratim Zvezdu od utakmice sa Lokomotivom u Areni 😌 2 1
srlepajce Posted Tuesday at 07:44 PM Posted Tuesday at 07:44 PM (edited) Nismo mi za plejof i to je to Sramna odbrana vec dugo i to je Sasina odgovornost Isto tako da ti na kraju el tumbas roster a umeo si da nam "jedes dzigericu" sa Jagom, Montejunasom i kad treba i kad ne treba Kako bese najjace treniraju Sutnes Grejema da bi igrao Jago ( za to vreme sklonis Miljenovica) a pred sam kraj EL sutnes tog istog Jaga i setis se Miljenovica koji nije imao nikakve minute I nije to do Jaga, Dm, Grejema, Miljenovica da se razumemo vec do trenera Edited Tuesday at 07:45 PM by srlepajce 4
Crni Posted Tuesday at 07:44 PM Posted Tuesday at 07:44 PM Da li je ovo poslednji put da ovaj trener vodi Zvezdu? Ako jeste, nadam se da vise nikada nece dobiti sansu. 7
Recommended Posts