Jump to content

KK Crvena Zvezda 25/26- Live tema

Recommended Posts

Posted

Nwora nije igrac za bitne utakmice.

Karter jos nije spreman za ovaj nivo.

Zvezda je nazalost pored sve fizikalije koje ima jedna jako low bbiq ekipa.

Ubise nas na skoku, tesko ce ovo.

• Like 3
Posted (edited)

Ako im stane šut, počnemo da gradimo skok i zapale nam se Batler i Nwora...jebali su ježa u ledja.

Edited by wing
  • Ha-ha 2
  • Pumpaj! 1
Posted

Svima puna usta odbrane, a livade na sve strane.

Naš raspad je sličan komšijskom, a imamo i slične njuške poput Parkera, samo što kod nas nema "seče".

Šetaju se, biraju utakmice, milioni cure.

Kažu pritisak u Zvezdi, kakav pritisak, laka lova do krova.

Butleru teške noge, cele godine je igrao 17 minuta u proseku, čuvan i izostavljan iz sastava makar kad.

Sve bi ih još večeras raspustio.

• Like 1
Posted

Naša igra je bukvar. I to sa zvučnim praćenjem.

Govna mi se jedu od naivnosti pvog naseg trenera. Protiv zvezde samo isorovociras da udvajamoo, i skupljamo unutra, i nasi to rade napamet, uvek sa 2 i po igraca. Protivnici to znaju, i razmisljani samo da iskoriste to da stvore visak za spolja. Kao da uvek igramo protiv Jokica koji ima 70 posto iz reketa na sutnutih 20 suta...

I naravno oni se razigraju.

Ubacuju sve, mi 2 faula za 8 min.

• Like 4
Posted
1 minute ago, Čvarkov said:

Odbrana ne zavisi od Kalinića jer svi do jednog je ne igraju.

Čini mi se da smo u periodu kada je bio na klupi igrali makar solidnu odbranu. Ili da se ilustruje ovako, za 4.09 minuta u drugoj četvrtini dok je bio na klupi primili smo tri poena (sve iz bacanja), za preostalih 5.51 sa njim na terenu smo primili 15 poena.

Posted (edited)

Moram da priznam da je Salo implementator utegao odbranu ....primljeno samo 47 za poluvreme.

Što bi rekali neki jedva čekate da izgubimo....niko to ne čeka nego imamp oči,gledamo šta se radi i kako se radi 

i zaključci se sami nameću.Imamo kesu trenersku na klupi i ova  mučena Barsa nas rutinira sa 70% snage.

Jad,beda i očaj.

kao što rekoh sa njim nema niti će biti sreće,jer čovek ne zna.Ima dobar resurs ali jednostavno ne zna.

Ličimo na ekipe koje sam uvek mrzeo.Divljaštvo bez ikakvog plana,ideje,podeljenih uloga,Rotira se kao na traci.

Mučenik je smeotres.Ličimo na neku prosečnu eurocup ekipu.

Ima da ga iduvamo i u ABA i u domacici sa ovom skandaloznom igrom.

Čovek je ugasio skoro svakog igrača .Mi NEMAMO NI JEDNU AKCIJU SEM ISO KOŠARKE I JEBENE DIVLJINE U NAPADU!

Paskvalova akcija iz TO gde Panter ostaje sam na trojci je misaona imenica za ovog mučenika na našoj klupi.

Oterati ga još večeras!!!

Edited by Zadnji vezni
  • Like 3
Posted
Just now, vinogradskaopera said:

Bitno da je Batler odmarao derbi, sad je svez hahaha

Pa kazu stručnjaci ovde da je derbi bio nebitan, bitna nam je ova utakmica pa evo sta gledamo. SRAM VAS BILO 

Posted

0 sinhronizacije na def skoku. Svako si skace na svoj vertical, i svako bulji u loptu. Nema gradjenja, nema pracenja ko gde moze da gurne loptu. Prezirem kad su ljudi u kosarci za to glupi. Odsustvo bazicne geometrije 

• Tuzno 1
Posted (edited)

Nismo mi za plejof i to je to

Sramna odbrana vec dugo i to je Sasina odgovornost 

Isto tako da ti na kraju el tumbas roster a umeo si da nam "jedes dzigericu" sa Jagom, Montejunasom i kad treba i kad ne treba

Kako bese najjace treniraju 

Sutnes Grejema da bi igrao Jago ( za to vreme sklonis Miljenovica) a pred

sam kraj EL sutnes tog istog Jaga i setis se Miljenovica koji nije imao nikakve minute

I nije to do Jaga, Dm, Grejema, Miljenovica da se razumemo vec do trenera

Edited by srlepajce
  • Like 4
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...