Nini3112 Posted yesterday at 07:19 PM Posted yesterday at 07:19 PM Just now, fradler said: Solidan kriminal Nvore i jako mučna nemoć Kalinića. Mene vise od forme Kalinica kuci njegovo forsiranje
Sector Posted yesterday at 07:20 PM Posted yesterday at 07:20 PM Nebitan meč al bih kidao ruke zbog lasera, bez milosti.
Zadnji vezni Posted yesterday at 07:22 PM Posted yesterday at 07:22 PM Koliko puta treba Kalinari da nas ukanali i da nas ubije da mu malo zaključa minute i prisustvo na parketu. Jbg ne ide ,kako vec to i jednom i drugom jasno nije.
Blejk Posted yesterday at 07:25 PM Posted yesterday at 07:25 PM Čemu da se nadamo u Blau grani? Na čemu da gradimo optimizam? Zaista, ne mogu da izvučem bilo sta pozitivno
BattleBender Posted yesterday at 07:25 PM Posted yesterday at 07:25 PM Barem smo se umorili i istrošili 🤦♂️ 2
Filbi Posted yesterday at 07:27 PM Posted yesterday at 07:27 PM Jebu nas grobari uši nam zavrću Volimo 2
Zadnji vezni Posted yesterday at 07:28 PM Posted yesterday at 07:28 PM Mi ne možemo stolicu da odbranimo. Sve se nadam da će u Barceloni ona grupa penzionera da bude gora od nas.
chimamoneke Posted yesterday at 07:28 PM Posted yesterday at 07:28 PM Rivero preterano dugo na terenu bez učinka ikakvog i Kalinic kriminalan
Chaos Is Me Posted yesterday at 07:30 PM Posted yesterday at 07:30 PM Kalinić je ruina nažalost. Sad to može sa dosta sigurnosti da se konstatuje. 3
Zadnji vezni Posted yesterday at 07:30 PM Posted yesterday at 07:30 PM 1 minute ago, chimamoneke said: Rivero preterano dugo na terenu bez učinka ikakvog i Kalinic kriminalan Bitno je da brat Kalina pleše 25 i više minuta.I doprinese jedno duplo ništa. Ali implementator ima najvoše vere u njega.
Petkovic Miroslav97 Posted yesterday at 07:31 PM Posted yesterday at 07:31 PM Jebo vas derbi, ovakav derbi..
leki bg Posted yesterday at 07:31 PM Posted yesterday at 07:31 PM Sta bi sa Semijem? Gledao sam samo 4/4
Bode Posted yesterday at 07:32 PM Posted yesterday at 07:32 PM Just now, Zadnji vezni said: Bitno je da brat Kalina pleše 25 i više minuta.I doprinese jedno duplo ništa. Ali implementator ima najvoše vere u njega. Ako ce da presedi u Barsi (a nece) , onda ok.
Chaos Is Me Posted yesterday at 07:33 PM Posted yesterday at 07:33 PM Možda vredi razmisliti i o DMou za završnicu sezone. Rivero je baš kanta. 2
Gudura Posted yesterday at 07:33 PM Posted yesterday at 07:33 PM 1 minute ago, leki bg said: Sta bi sa Semijem? Gledao sam samo 4/4 Isto pitanje, nisam imao to zadovoljsvo da ispratim prvo poluvreme.... 1
leki bg Posted yesterday at 07:35 PM Posted yesterday at 07:35 PM 1 minute ago, Gudura said: Isto pitanje, nisam imao to zadovoljsvo da ispratim prvo poluvreme.... Vidim da nije ni na klupi, Arena komentatori tradicionalno zlata nevredni
Petkovic Miroslav97 Posted yesterday at 07:36 PM Posted yesterday at 07:36 PM 2 minutes ago, Gudura said: Isto pitanje, nisam imao to zadovoljsvo da ispratim prvo poluvreme.... Ništa, jednostavno mu je dozirana minutaža.
Recommended Posts