Jump to content

KK Crvena Zvezda 25/26- Live tema

Recommended Posts

Posted
18 minutes ago, Zadnji vezni said:

Hoće li ovaj nemačpojma i klovn na klupi koga zovu trener i sledeće godine da implementira?

Ako bude on tu i sle dece sezone biće ludilo!!!

Koji si ti smarac, pojavljujes se samo na lajvu kada gubimo, a treneri fudbal ili kosarka su ti uza specijalnost, teski smarac

• Like 1
Posted
1 minute ago, drakon1 said:

Butler nije cuo za Llulla, a Miljenovic mu se na pola sekunde pre kraja uredno sklanja sa suta za tri. valjda je mislio da ce da ide na polaganje sa 9 metara iz auta.

Bar je Saša Dončić ganci sa dna kace vidi se iz pogleda da bi nekog nabo zbog onakve odbrane 

Posted
1 minute ago, Taki said:

Koji si ti smarac, pojavljujes se samo na lajvu kada gubimo, a treneri fudbal ili kosarka su ti uza specijalnost, teski smarac

Jesam smarač sam.I,?

Imaš blok i produzi dalje.

Pojavljujem se isto kao i oni drzaci vatre ovog cirkuzanta na klupi,kad pobedimo pa ovde 

nabijaju na nos svima koji ga kritikuju.

Aj sad produzi.

• Like 2
Posted

Na 71-63 sam bukvalno izasao i vratio se posle 2 min.
Ja nemam pojma kako smo uspeli da primimo 6 poena do kraja trece. A koliko vidim bice 100-tka opet.

Posted
Just now, Nini3112 said:

Gledaj ovog Kalinica jbt,ajde penzijaaaa

Ne zna se na kom delu terena je gori, ali to ne znači da treba da ide na klupu, 

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted

Dosli na -7 i onda za tili cas -17. Stao sut, delimicno i nasom zaslugom (tj. Obradovicevom), povreda Bolomboya (hvala Kobra), pad koncentracije i srljanja...to bi bilo to. Nadati se 9. mestu.