Big Ticket Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Буквално мораш да водиш макар 5-7 с оваквим шутем за три на овом узорку. Ми губимо 9, то је довољно 3
DijametralnoSuprotan Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 minute ago, Čočo said: Voleo bih da mi neko izbaci procenat pogotka kada Kalinić krene da igra leđima. Bukvalno amateri na basketu bolje igraju leđima od njega. Sigurno oko 90% je izgubljena lopta kada krene tako. Zato što nikada ne gleda koš već povratnu, uvek će imati takav ishod svaki njegov pokušaj.
forumko topic Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Nisu oni ništa bolji od nas. Osim na klupi. Tu je i najveća prednost. 1
Maksim Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Koliko puta je Moneke ispao u odbrani jedan na jedan veceras? Proziva se Dobric a Moneke je skandalozan 2
Cavani Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Hladio zapaljenog Nworu 25 minuta na klupi pa ga sad vraca ohladjenog da mu spasava guzicu. Kao na derbiju na -16, kriminal.
Guru Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Počeo sam profesionalnu karijeru u drugoj francuskoj ligi, jel' možete vi da poverujete u to? Možemo. 4 1
Sinnerman Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Boli najviše što nas dobijaju na timsku igru. Mi sve nešto usiljeno na snagu. 2
drakon1 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Posle ovog kucanja ne gine Nwori 10 minuta hladjenja. 2
Cavani Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 50 poena za 17 minuta, standardno Obradovicevo 1. poluvreme. 3
Maksim Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 2 minutes ago, Maksim said: Koliko puta je Moneke ispao u odbrani jedan na jedan veceras? Proziva se Dobric a Moneke je skandalozan Ajde u odbrani sto je skandalozan ali kad se zaleti ovako u reket bez ikakve ideje sta i kako pa ispali neki airbal...
Žilee Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Miljenovic i Karter veceras bolji od Kodija ...Čima no comment. Klupiras daš Semija i a u pm
Čvarkov Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ovo nema nigde. U odlučujućoj utakmici ti najboljeg strelca koji je pritom ušao vruć u utakmicu hladiš 10 minuta na klupi dok ne izmenjaš ceo roster. Svakako pravimo neke početničke greške i nismo iskoristili dobar šut. Sudije neka ga duvaju. 7
Recommended Posts