vinogradskaopera Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Ala Dzordan ne pipa odbranu, bar faul da napravi 3
vladi Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Nejasno je koliko je Moneke los, covek kao da nema nikakvo samopouzdanje. Najvece razocarenje 1
DijametralnoSuprotan Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Nworu toliko lako probijaju i stvaraju visak na strani. Ne postoji u odbrani. 1
Issey Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 1 minute ago, fradler said: Aj malo odbrane, malo bar da pokažemo zube Ne vredi, ne igra im se odbrana... 1
Žilee Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Nwora kriminal u odbrani,kako covek puca to je nerealno,Chima isto vazi i za njega,i cim pukne prva linija odbrane mi se u trenutku raspadnemo 1
texas Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Polukomatozni kurac od igre, a jos oni jaci za klasu od nas
djenkoslav Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Just now, DijametralnoSuprotan said: Nworu toliko lako probijaju i stvaraju visak na strani. Ne postoji u odbrani. Čuva se, jer je dobio faul u prvom minutu, i sad misli ako napravi drugi ide na klupu, smanjeni minuti... Samo se sklanja. 1
aleksa7 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Надам се да смо само лоши, а не да нам је и идеја да остављамо Фурнијеа самог на тројци... 💀
K.Dot Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Gadljivi smo na odbranu, redovno neki njihov šuter sam na trojci, pa takvu odbranu je još Muta patentirao, ovo što mi igramo je bleda kopija. I ovi grčki cigani što se krevelje i flexuju, serem im se na bratstvo.
fradler Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Haha, pa šta hoće ovaj ludak od sudija, ovo što gledamo je definicija domaćinskog suđenja
Blade Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Ovaj Hol, kao da mu je Ledej rodjeni brat. Covek pobrkao sport, presaltao se na rvanje.
texas Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Just now, tejlor said: Mogu samo da kazem da dobijamo. Reci jos jednom, lepo je cuti
vinogradskaopera Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Nvora ne pravi kad treba, nego kad ne treba faul, neverovatno
Issey Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Nvora propušta da napravi faul kad treba, ali ga zato napravi baš kad ne treba... 1
Recommended Posts