No name Posted January 15 Posted January 15 Šta radi kalinic sunce ti žarko. Maši zicere, gubi lopte, skidaju mu sa glave loptu. Ali uredno igra 25 minuta. Samo zbog njega treba da izgubimo. 4
Diogen Posted January 15 Posted January 15 (edited) Kad budemo opet zaigrali pristojnu odbranu biće više sreće za nas, dobri procenti šuta za sad, ali opet igramo meč na 100 poena. Loša selekcija faulova i dekoncentracija u nekim trenucima, mogli smo imati veću prednost. Kalina opet gluvari, Jago opet predugo na terenu, Nwora dok se dobro ohladi na klupu… PS. Čime je Miljen zaslužio klupiranje a Jago minute kao da je podelio 12 a ne 2 assists? Edited January 15 by Diogen
dunaj95 Posted January 15 Posted January 15 Trener koji pusti da mu Jago organizuje igru 5 vezanih min il je lud il bezobrazan... trećeg nema.. 2
K.Dot Posted January 15 Posted January 15 Pozitivno je što još uvek imamo aktivan rezultat, ne deluje aramani kao ekipa koja će da nas nabije 20ak razlike.
Kosjan Willavić Posted January 15 Posted January 15 Odbrana nam je stati pa plakati. Samo slucajno odbranimo nesto. Nema od ovog nista, a dobro smo krenuli vcrs 1
Shunsuke Nakamura Posted January 15 Posted January 15 Mislim da je ovdje Moneke na 5 a ne Odželej. Plavšić obratno reče. 1
Henry Chinaski Posted January 15 Posted January 15 Mi nismo odbranili skoro ništa, oni su dosta zicera mašili
Žilee Posted January 15 Posted January 15 Armani niti jedan faul,mi bonus i to ispunili sve za bacanja
Bejn Posted January 15 Posted January 15 4 minutes ago, Žilee said: Izundu i faulovi,Jagisa i napad Saso i vodjenje utakmice.
mister-no Posted January 15 Posted January 15 1 minute ago, Kosjan Willavić said: Odbrana nam je stati pa plakati. Samo slucajno odbranimo nesto. Nema od ovog nista, a dobro smo krenuli vcrs Bez odbrane ništa, uvek bilo
DijametralnoSuprotan Posted January 15 Posted January 15 3 minutes ago, K.Dot said: Pozitivno je što još uvek imamo aktivan rezultat, ne deluje aramani kao ekipa koja će da nas nabije 20ak razlike. Necemo jos dugo.
vinogradskaopera Posted January 15 Posted January 15 40 poena primljenih za 14 minuta, ne treba se nervirati kad ljudi ne pipaju odbranu mesec dana
dunaj95 Posted January 15 Posted January 15 Sve... ali sve što uradimo, uradimo na individualni kvalitet ... Ideja u igri ne postoji... 1
Shunsuke Nakamura Posted January 15 Posted January 15 Just now, Kosjan Willavić said: Odbrana nam je stati pa plakati. Samo slucajno odbranimo nesto. Nema od ovog nista, a dobro smo krenuli vcrs Mi smo u mat poziciji. Nemamo centre koji su sposobni da igraju odbranu, a niska postava ne može dugo da igra a da ne pati skok. To je suštinski problem ekipe. Nije jedini svakako. 1
Recommended Posts