Jump to content

KK Crvena Zvezda 25/26- Live tema

Recommended Posts

Posted

Jebiga to je kada idemo populisticki a to je vracanje SO-a ove godine bilo.

Kad bi manje gladali populisticke poteze a malo vise sta bi nas ucinilo boljim bilo bi sve bolje.

Serija od 7 pobeda je sve zavarala ovde i to je to.

• Like 5
Posted

Ниједна екипа која губи двоцифрено и не искористи мале фаулове у наредној четвртини не заслужује да победи утакмицу. Да ли је то пропуст тренера или играча... не знам, али је свакако недопустиво.

Posted
1 minute ago, Nini3112 said:

Kalinic i Kodi ne zna se ko je gori,kad nam fale poeni umesto Nwore ulazi Kalinic... 

Ako negde moze da se upali Grejem to je ovde al dzaba,Sasa to nece probati.

Može eventualno da upali svetlo u svlačionici kad uđu... i kada izađu da ugasi...

Posted
1 minute ago, mister-no said:

ćelafuto lično jedini odgovoran za ovaj raspad

A uprava koja je dovela tog trenera nije, zanimljivo.

Pogotovo sto se znalo pros and cons doticnog.

• Like 1
Posted
1 minute ago, Pero_Cameron said:

Ovo je jedna od utakmica u kome protivniku sve ide od ruke a nama nista i nema se smisla sekirati niti traziti neke krivce.

Nemoj sad i ti da nas jebes.

Nije da nam ne ide nego ne znamo gde bijemo. Neuigrana ruina od tima.

Ovo kao kad bismo se nas 5-6 nasli da igramo protiv nekog pro tima pa kad nas oderu da kazem da nas "nije islo".

• Like 2
Posted

Ja tek sad vidim da me cmm posle mog komentara na zvanicnoj stranici kluba na instagramu, da je nesposoban da organizuje nedeljni rucak u svojoj kuci a kamoli pozicioni napad 😂😂😂

Posted

Ako nekim cudom na kraju spustimo na 8, slavicu to kao pobedu zbog medjusobnog. Mada sve ide ka tome da ove godine ni play in necemo videti. Kakav god car Bolomboj bio, ne moze nas on sam vratiti u sedlo posle deset meseci pauze i dici nam toliko plafon. Ovde je jasno da ovi igraci mogu bolje, ali je ova kolicina raspada neverovatna 

• Like 1
Posted

Batler, CMM i Nwora, zajedno 4 poena, 1 ubacaj iz igre....e živote.

Koliko je ovaj tim potonuo, koliko nema energije i samopouzdanja, ovo je umetnost uraditi za mesec i po dana.

Posted
19 minutes ago, TB Told said:

S obzirom da smo u poslednje četiri utakmice u tri krenuli sa velikim minusom, neka se zapita šta je to bilo različito u onoj jednoj kad se to nije desilo. Ako sme. 

Igrao je Davidovac, a sad ga ne pusta?

Posted
3 minutes ago, dunaj95 said:

CMM je ugasio OBRADOVIĆ!!! Za Batlera i jeste "ALFA"! Jer ovaj drugi, iako mnogo talentovaniji, to definitivno nije! 

Ovako nit imaš CMM, niti imaš Batlera... 

Davno su pametni rekli ono što valja ne diraj... sad smo u kanalu ...iz kojeg nažalost izlaza nema... i od 2.mjesta u EL i favorita za F4 došli smo do dna EL, gdje čemo i završiti...

Sta pricas druze..... Pa covek je posle Batlerove partije u Jerusalimu izjavio da je cmm najbolji igrac tima.... Pa tako ubijas igraca

• Like 2
  • Ha-ha 1
Posted
Just now, DijametralnoSuprotan said:

Sarkastican je, koji vam je.

Ako je tako, izvinjavam se alu ovom sranju šanse nema da provalim šta je sarkazam a šta ne. 

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted

Sasa Obradovic da je covek i veliki zvezdas kao sto sebe predstavlja, posle utakmice bi ponudio ostavku i to mesto prepustio treneru koji hoce da radi. Ocigledno je pogubio sve konce igraci ga ne jebu vise ni 2%, a kada dodje do toga jasno je da mora slediti otkaz

Apsolutno ne razumem coveka sta vidi u kodiju i jagu pa oni moraju da imaju projektovanu minutazu. Cima krenuo vrhunski eto klupa odmah i nema ga skoro 7 minuta na parketu, sa druge strand cmm najgori igrac na terenu 9 minuta u 1/4 . Mislio sam da ce promeniti nesto, Ali mi vec mesec ipo dana igramo isto bez ikakvog boljitka

• Like 8
Posted
5 minutes ago, Pero_Cameron said:

Ovo je jedna od utakmica u kome protivniku sve ide od ruke a nama nista i nema se smisla sekirati niti traziti neke krivce.

Zna li se koja je to utakmica po redu od kad Sale legenda implementira?

• Like 1
Posted
5 minutes ago, Miloš 52 said:

Hladne glave pitam upućene, jel ovo do trenera, igrača ili nešto treće? 

Pitam isto i sebe ali kad ni jedan igrac ne igra nista odgovor se sam namece.

• Like 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...