TB Told Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 2 minutes ago, drakon1 said: Kalinic u odbrani kriminalan, ali daje u napadu tako da je to neka pozitivna nula veceras. Zna on mnogo gore. Nije ni blizu pozitivnoj nuli. Neuporedivo više poena smo primili zbog njega nego što je on dao.
Čočo Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Mesec dana ovo da igramo nećemo dobiti. Ovoj ekipi više nije problem ni napad ni odbrana. Najveći problem je IQ. 4
Diogen Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Mi sami sebi ne damo… Nwora izadji sam. Koncentracija, branite taj skok više u pm…
forumko topic Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Kad krenu kola nizbrdo, pomislim “na ovu muku nam samo Davidovac fali” i eto njega. Bravo Saša 1
Ječmendo Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ne osjeća Saša igru uopšte, rotacije bogu za plakati...
mister-no Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Hahahaha izlazi Čima uazi Deda.. Ovo je za posmatranje 1
vinogradskaopera Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Prvi put sam ugasio da ne gledam do kraja, ne mogu da se pojedem ziv nemam taj luksuz danas
K.Dot Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ovoj ekipi je problem i napad i odbrana. Kakav raspad jbt.
DijametralnoSuprotan Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Sad ce Robinson da puni Yaga. Kakvo vodjenje utakmice hahaha a sve je pocelo kada je dobio tehnicku.
fradler Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Kakva petorka Ajde još jedna tehnička Sale, pa da sa Tomom probamo nešto da uradimo
Devla Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ne mozemo u gostima da pobedimo pretposlednji tim EL koji ima samo jednu pobedu u poslednjih jedanaest utakmica
bodo Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago A Butlera čuva za kraj kad bude sve gotovo.pogubio se Sale malo. 2
TB Told Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, forumko topic said: i dalje mislis da Nvora nije problem? Da. Sve dok ne dok igra svojoj poziciji naravno da nije glavni problem. Osnovni problem je uloga Kalinića i njegovog brata srbina Davidovca.
Volter Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago E moj Nvora, ako se ti često ovako deprimiraš kad ne ide, ništa od tebe.
Recommended Posts