liv7 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Just now, Žilee said: Nwora ce biti do kraja sezone najzajebaniji za svlacionicu ,kada mu ne ide to je bas uzas ,drndi se na svaku izmenu,mada ne mogu ni da ga kudim ,igra neprirodnu poziciju Da,dolazi na naplatu sto imamo 3 beka,koja mogu da igraju na nivou evrolige..Nwora ce nazalost,morati i dalje dosta da guli na 2..uzimajuci u obzir,da to nikad u karijeri nije bio,prilicno je solidan..nije on kriv,sto imamo Jaga i Miljenovica u rotaciji 1
Guru Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 1 minute ago, fradler said: Ma nema više nikakve dileme, jedan Srbin mora uvek da bude na parketu. CMM, Batler i Nvora zbog toga nikad ne igraju zajedno, osim u onih par minuta derbija kad je Sale zaboravio na srpstvo, pa smo brzinski napravili +16. Pa ako i u drugom poluvremenu Kalinić bude starter, a zameni ga Davidovac i tako izguramo i drugih 20 minuta...
stefan81888 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Koliko ball handler-a imamo? Da umeju da tapkaju loptu i inicijalizuju napad. CMM, Nwora, Butler I Graham koji je van ofanzivne forme. Naravno da će neko od njih morati da sedi na klupi da bi bio na parketu sa ostalim nevodiocima lopte. Nema to veze ko je kakve nacionalnosti.
fradler Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Btw, pitanje je dana kad će mali Jagiša da pokupi Grejemove minute. Nažalost, ispostavlja se da dovođenje igrača koji nisu igrali košarku 500 dana nije tako lukav potez. 1
Dzo23 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Moramo malo i odbrane odigrat. Neki faul da se napravi kad se onako u juriš zalete posle svakog našeg napada. Oni nemaju centra klasičnog. Malo više opteretiti reket.
Diogen Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Uz gomilu isporučenih gluposti, prespavanu 1/4 u odbrani, nikakav doprinos Nwore, njihov šut za 3 od skoro 50 %, i 11 izgubljenih sve u jednom poluvremenu rezultat je odličan. Manje gluposti i brainfartova poput odlutalog Kaline koji dodaje loptu prvom redu publike ili Kodijeve zadnje promene bez potrebe gde gubimo posed i dobijamo trojku, više koncentracije na skoku, i nadam se što manje Dede usporenog snimka, i možemo da se nadamo nečemu. I opet Sale sumnjiva priprema i još sumnjiviji odgovor na opštw poznatu igru Pariza. Ne znam šta to implementira kako vreme prolazi, ali deluje kontraproduktivno, jer igramo sve lošije. Dobro je da je i on izjavio da je rezultat dobar kako smo odigrali. Još samo da zna kako da spreči da se ponove sve te gluposti u 2/2… Nijesam zadovoljan…
Sinnerman Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Čime je opravdao svaki dolar koliko je skuplji od Džabule Parkera, a to je duplo. 3
TB Told Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 4 minutes ago, fradler said: Ma nema više nikakve dileme, jedan Srbin mora uvek da bude na parketu. CMM, Batler i Nvora zbog toga nikad ne igraju zajedno, osim u onih par minuta derbija kad je Sale zaboravio na srpstvo, pa smo brzinski napravili +16. Bilo je i par minuta protiv Hapoela gde smo takođe, gle čuda, imali prednost u tih par minuta treće kada su njih trojica bili zajedno.
rodriguez Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 1 minute ago, fradler said: Btw, pitanje je dana kad će mali Jagiša da pokupi Grejemove minute. Nažalost, ispostavlja se da dovođenje igrača koji nisu igrali košarku 500 dana nije tako lukav potez. više koristi ima partizan od džabularija nego mi od ovog lika. ako smo platili 2m ili koliko već da mlati ručicama u odbrani onda ništa. inače poređenja radi, mi smo gubili -8 na poluvremenu prošle godine da bi ih stigli posle 3/4 i onda dobili koševima nece nedovića. igrač utakmice koji je skoro sam dobio PBB a nama nije valjao jer ne igra odbranu. ali zato što danas igramo odbranu, za medalju. isto smo imali i drugog trenera. samo kažem.
forumko topic Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Obradović šablondžija… ne odstupa od iste petorke i to ti je. Jebo te Nvora, ne ide mu bre 1
Sinnerman Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Gotovo je ovo. Oni nama otimaju žive lopte. Koji je ovo kurac, ja ovo nisam video ni u nekim nižim ligama.
DijametralnoSuprotan Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago (edited) Kako smo lepo usli u drugo, bravo Obradovicu. Forsiraj ti ovo. Edited 23 hours ago by DijametralnoSuprotan
vinogradskaopera Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Ne moze Kalina da cuva Hifija ovaj ga izuo iz patika
forumko topic Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Pisao sam odavno da Nvora vidi samo koš. Ume da zatrpa koš, ali i da siebe sve
Kooineeperk Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 2 minutes ago, Devla said: Ne vidim nacin da ovo preokrenemo Odbranom i da smanjimo sopstvene glupe greske.
Recommended Posts