Shunsuke Nakamura Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Ne bi ni uveo Batlera da nije bilo petog faula Kalinića. Katastrofa! 1
Zadnji vezni Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Kalinić 32 minuta. Čovek se raspao od umora on ga čovek drži konstantno i naravno najwbo nas se majke.
Issey Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Just now, Sector said: Jebem ti ja nas kad ne možemo normalnog trenera naći. Kalinić ovoliko nije igrao u prajmu. Da su pojurili i platili Paskvala kad je bila šansa, sad ne bi gledali ovaj horor... 1
Diogen Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago E moj Sale, cediš suvu drenovinu iz Kaline. Daj sad Dedu malo.
Diogen Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Just now, Diogen said: E moj Sale, cediš suvu drenovinu iz Kaline. Daj sad Dedu malo. Je-bo-te… 😳
Zadnji vezni Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Ovo kako nas je trener na našoj klupi ubijao sa svojim odlukama još nije viđeno
DijametralnoSuprotan Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Kalinic da nije izasao zbog 5 Butler ne bi usao i spasao celefuta koji je ponovo briljirao sa glupostima. 4
Recommended Posts