Issey Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Ma kakav ego, znae Saša... Kodi mu na oči gubi još jednu utakmicu, on se inati...
Crni Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Meni nikad nece biti jasno kako je Zvezda uspela 2x da se zajebe sa ovim likom na klupi.
fradler Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Tragičan trener. Nije slučajno bio na deponiji godinu dana.
Perkos2 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago kodi posle 3/4 nije isti čovek, i jago bi bio korisniji
Zadnji vezni Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Just now, Dzo23 said: Izvedi ga jebeno napolje, da li si normalan čovjek? AAA neeee On je najbolji igrač ekipe u oba pravca.hahahaha Kako se iserava naš dobri SO. Majstor se pogubio
BriJones Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Neka ubaci Jaga zbog bacanja, samo neko da ga ubode jbt 1
TB Told Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Kakva briljantna odbrana Kalinića. Zato i jeste neprekidno na terenu.
forumko topic Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Ovo je bolje izgubiti. Svega mi. Pobeda bi samo bila produžetak agonije sa ovim čovekom na klupi
Zadnji vezni Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Bravo Kodiiiiiii Bravo Saleeeee Ubijaju nas ova dvojica. Sunce ti jebem šta treba da uradi Vučina da bi ga ovaj menjao?
K.Dot Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Haha vi lagano mislite da će Saša da dobije otkaz ako izgubimo ovo? Ne znam kako da vam kažem ali neće Sale nigde.
Diogen Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Ajde samo jedan minut pametne košarke, samo jedan minut! 1
Diogen Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Butler sedi i gleda svu ovu našu nemoć u organizaciji…
Zadnji vezni Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago (edited) Semi je jebeni car!! Edited 14 hours ago by Zadnji vezni 1
Dzo23 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago (edited) Jedan je Šemi Ojeleye!!! Hvala ti Boze što imamo ovakvog igrača. Divim mu se do granica imbecilnosti! Edited 14 hours ago by Dzo23
Recommended Posts