DijametralnoSuprotan Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Umesto +7 gubimo -1. Bas nekoliko gluposti na kraju. Butler los, CMM i Moneke odlicni.
Volter Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 45:40, kontra i Moneke promašuje kucanje. Posle toga 6:0 serija.
Nini3112 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Ovu gubimo sigurno,Carsen se lepo odmorio a mi to ne da nismo iskoristili vec smo primili 20 poena bez njega.
Čočo Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Dobićemo. Ali ovo je skroz neozbiljno. Naročito u odbrani. Ne može ovako. 1
Bode Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Cima "zicer" Moneke. Dao bi mu da ih sutira dok mu se ne zavrti ispod kosa.
Žilee Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Previse lopte direkt u ruke i lagani poeni nakon toga virtusa
bodo Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Veliko je pitanje da li ćemo sa ovakvom obranom dobiti ovaj meč. 1
Kooineeperk Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Batler kad preuzme i ostane u mismecu, skroz se pogubi. Gleda s kim da napravi switch, da ga ne bi napali i ako ga neko ne usmeri ostane nekako na nicijoj zemlji i otvara im gomilu opcija u napadu. Generalno smo losi u odbrani veceras. No shit Sherlok, kad smo primili 46...
Zadnji vezni Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Ej super. Baš super. Kad god smo trebali da se oslwpimo usledile su epske gluposti. Poslednje imaš 45-40 i kontru za +7 ,promašuješ kucanje,i ide serija 6-0. Odbrana jako loša.Kretmje loše.uvek neko sam na šutu. Sekvenca Davidovca nam jebala majku. Takođe ...zašto Batler samo 7 minuta? 1
suptil Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Bez odbrane u drugoj cetvrtini. Primljen blamantan broj poena 31. 1
JPM Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Od ovoga nema leba. Virtus igra pametno. Edvardsa ne smes da pogledas. Ovo je komotno poraz ovako. 1
mister-no Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Daj Izundua više Saša jbt I kakav tajm aut je ovo 45:43 i lopta, 45:46 poluvreme
suptil Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 1 minute ago, Nini3112 said: Koji je +/- Davidovca za ovih 5 minuta? -2
Zadnji vezni Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Sašina implementacija još traje izgleda.Jer je defanziva naša užasna.Ovo ako se ne utegne defanzivno nema ovde pobede. I još nesto ovaj Edwards je zasticen kao beli medved. 1
Sector Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Ovo što mi igramo nakon pauze je jezivo. Plej in će biti nemoguća misija ako se nešto ne promijeni.
JPM Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Najbolje su sljakali Kodi i Miljen. Ali mora svako da igra.
Gudura Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 1 minute ago, suptil said: -2 Subjektivan osecaj -100. Kakva neupotrebljiva masa nicega.Zaista ne znam cime on ucenjuje ovaj klub skoro vec deceniju
suptil Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Sut za tri nam je kontraverzan. 23 posto uspesnoti za poluvreme. Batler dosta lopti izgubio, Bice bolje u trecoj cetvrtini.
Recommended Posts