Sinnerman Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Ne znam posle koliko protesta kod sudija domaćin dobija tehničku? Šta kažu pravila? 1
forumko topic Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Loše sudjenje. Niti bila nesportska, niti faul Bonge, niti Izundua
McLeod Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago (edited) Jedini performans bedniji od kosarkasa Partizana na ovoj utakmici su imali njegovi navijaci. Edited 23 hours ago by McLeod 5
Starakajla Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Faul izundua lol?! Just now, forumko topic said: Loše sudjenje. Niti bila nesportska, niti faul Bonge, niti Izundua cist faul Bonge levom rukom
drakon1 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Kakvi smo mi kolektivni glupani. Na +16 dva prosuta napada bezveze.
Henry Chinaski Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago (edited) Spoiler Joj Iznudu care da li si realan Edited 23 hours ago by Henry Chinaski
Shunsuke Nakamura Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Izundu je jednostavno maler. Nema drugog objašnjenja.
Filbi Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Fali pameti, to sto ovi veze nemaju i sto sudije kompezuju ne znaci da mi ne treba da igramo jako i skoncentrisano
Todo Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Kakvo sramno sudjenje u zadnjih 40sek. Vratiše ih iz mrtvih.
Volter Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago -11 i plus prvi napad Partizana u poslednjoj četvrtini. Loš završetak treće četvrtine. 5 1
fradler Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Ljudi se predali, bukvalno im ni na kraj pameti nije bilo da pokušaju da se vrate u meč, ali mi im pružamo ruku i molimo ih da se vrate. 4
Miki28 Lakers in 5 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Strasno kako sebi pucamo u nogu umesto da ih dokrajcimo 2
Bejn Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago (edited) Vratismo ih u igru. Trebalo je da ih satremo do sada. Edited 23 hours ago by Bejn 1
Čočo Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago E da ga jebem. Sad su bili naši. Ajde još malo. Da nastavimo kao u 3/4.
Henry Chinaski Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Kodi baš nije u utakmici večeras. Ali nesto mi govori da će njegova biti poslednja četvrtina 1
drakon1 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Just now, Miki28 Lakers in 5 said: Strasno kako sebi pucamo u nogu umesto da ih dokrajcimo Nemamo killer instinct. Nikad nismo ni imali.
Big Ticket Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Грозна завршница, а и не играмо паметно. Водимо оволико јер је Партизан вечерас ужасан 1
Recommended Posts