Don Dusko Posted 20 hours ago Author Posted 20 hours ago I nadam se da ce se podrska Batlerici nastaviti on je strasan igrac.
Kosjan Willavić Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Bravo momci, odlicna energija u odbrani! I u prvom je bilo dosta dobrih momenata u tom segmentu
Miki28 Lakers in 5 Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago (edited) Ide Butlera i Jordana ali tu je CMM da pokusa ono njegovo i evo ide trojka na drugoj strani Edited 20 hours ago by Miki28 Lakers in 5 edit 3
srlepajce Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Pokusavaju i uspeli su u velikoj meri da Kodija zatvore ali svaka cast Sasi za ovu petorku zajedno sa Nvorom i Batlerom Zatvorivsi Kodija Nvora i Batler ostaju sami ko duh 1
Sinnerman Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago (edited) Batler je prvi od NBA dvojca skapirao gde je došao i to daje rezultat. Grejem još mora da uči. Edited 20 hours ago by Sinnerman
fradler Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Odjebi bre Kodi, sasvim dobro nam ide bez tvog protagonizma u napadu 2 1
Henry Chinaski Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Daj malo Grejema ili bar Miljenović, mora odmoriti Kodija, dobro su ga zatvorili 1
No name Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 4 minutes ago, Henry Chinaski said: Odakle se stalno pojavljuju ovi novi nalozi koji porede Kalinu sa Teodosićem? Koji novi nalozi. Komentarisao sam ponašanje jednog i drugog ako možeš da čitaš. I jedan i drugi unose nervozu u tim raspravljujuci se sa sudijama gde redovno dobijaju tehničke greške. To je redovno radio Teodosic sada Kalinic. Ovde sam provlacio paralelu u ponašanju, nervozi , kod njih dvojice. 1
NMX Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago evo i na tribinama krece se sa rusenjem rezima al tek kad se solidno gubi, lepo 5 2
Volter Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Vučiću pederu, ha, ha, utišaše simpatizeri Partizana ćaci crveno bele navijače. 1
Shunsuke Nakamura Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Nema smisla da ovo bude nesportski. Preglupo! 2
DijametralnoSuprotan Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 4 minutes ago, Don Dusko said: I nadam se da ce se podrska Batlerici nastaviti on je strasan igrac. Mnogo bolje igra sada pod kontaktom kad ide sut mnogo je nezgodan. Bacanja mora bolje. 1
Don Dusko Posted 20 hours ago Author Posted 20 hours ago Just now, Volter said: Vučiću pederu, ha, ha, utišaše simpatizeri Partizana ćaci crveno bele navijače. Da bas kad su krenuli da gube ubedljivo.Zajebi me sa tom laznom brigom. 1
Henry Chinaski Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Just now, No name said: Koji novi nalozi. Komentarisao sam ponašanje jednog i drugog ako možeš da čitaš. I jedan i drugi unose nervozu u tim raspravljujuci se sa sudijama gde redovno dobijaju tehničke greške. To je redovno radio Teodosic sada Kalinic. Ovde sam provlacio paralelu u ponašanju, nervozi , kod njih dvojice. Shvatio sam, no u zadnje vrijeme je baš intenzivno to poredjenje Kaline sa Teom, da bi se pisalo kolika je štetočina. Ja se slažem da jeste večeras, i da jeste i zadnjih par utakmica. Čisto poredjenje njihovih doprinosa me revoltiralo, ništa više.
TB Told Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 1 minute ago, Volter said: Vučiću pederu, ha, ha, utišaše simpatizeri Partizana ćaci crveno bele navijače. Od muke i nemoći se setili na -15. 2
aleksa7 Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Дошло време на -14 да се сете председника Србије симпатизери Бајерна. 🥰
Don Dusko Posted 20 hours ago Author Posted 20 hours ago 2 minutes ago, Shunsuke Nakamura said: Nema smisla da ovo bude nesportski. Preglupo! Dwiz je inace pametan igrac. He he.
Volter Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 1 minute ago, Don Dusko said: Da bas kad su krenuli da gube ubedljivo.Zajebi me sa tom laznom brigom. Lažna ili ne, samo nek se čuje. 1
Recommended Posts