Don Dusko Posted yesterday at 08:48 PM Author Posted yesterday at 08:48 PM I nadam se da ce se podrska Batlerici nastaviti on je strasan igrac.
Kosjan Willavić Posted yesterday at 08:48 PM Posted yesterday at 08:48 PM Bravo momci, odlicna energija u odbrani! I u prvom je bilo dosta dobrih momenata u tom segmentu
MrTripleDouble Posted yesterday at 08:48 PM Posted yesterday at 08:48 PM Ce me pobedi Ocokula, vazi be
Miki28 Lakers in 5 Posted yesterday at 08:49 PM Posted yesterday at 08:49 PM (edited) Ide Butlera i Jordana ali tu je CMM da pokusa ono njegovo i evo ide trojka na drugoj strani Edited yesterday at 08:49 PM by Miki28 Lakers in 5 edit 3
srlepajce Posted yesterday at 08:50 PM Posted yesterday at 08:50 PM Pokusavaju i uspeli su u velikoj meri da Kodija zatvore ali svaka cast Sasi za ovu petorku zajedno sa Nvorom i Batlerom Zatvorivsi Kodija Nvora i Batler ostaju sami ko duh 1
Sinnerman Posted yesterday at 08:50 PM Posted yesterday at 08:50 PM (edited) Batler je prvi od NBA dvojca skapirao gde je došao i to daje rezultat. Grejem još mora da uči. Edited yesterday at 08:51 PM by Sinnerman
fradler Posted yesterday at 08:50 PM Posted yesterday at 08:50 PM Odjebi bre Kodi, sasvim dobro nam ide bez tvog protagonizma u napadu 2 1
Henry Chinaski Posted yesterday at 08:51 PM Posted yesterday at 08:51 PM Daj malo Grejema ili bar Miljenović, mora odmoriti Kodija, dobro su ga zatvorili 1
No name Posted yesterday at 08:51 PM Posted yesterday at 08:51 PM 4 minutes ago, Henry Chinaski said: Odakle se stalno pojavljuju ovi novi nalozi koji porede Kalinu sa Teodosićem? Koji novi nalozi. Komentarisao sam ponašanje jednog i drugog ako možeš da čitaš. I jedan i drugi unose nervozu u tim raspravljujuci se sa sudijama gde redovno dobijaju tehničke greške. To je redovno radio Teodosic sada Kalinic. Ovde sam provlacio paralelu u ponašanju, nervozi , kod njih dvojice. 1
NMX Posted yesterday at 08:53 PM Posted yesterday at 08:53 PM evo i na tribinama krece se sa rusenjem rezima al tek kad se solidno gubi, lepo 5 2
Volter Posted yesterday at 08:53 PM Posted yesterday at 08:53 PM Vučiću pederu, ha, ha, utišaše simpatizeri Partizana ćaci crveno bele navijače. 1
Shunsuke Nakamura Posted yesterday at 08:53 PM Posted yesterday at 08:53 PM Nema smisla da ovo bude nesportski. Preglupo! 2
DijametralnoSuprotan Posted yesterday at 08:53 PM Posted yesterday at 08:53 PM 4 minutes ago, Don Dusko said: I nadam se da ce se podrska Batlerici nastaviti on je strasan igrac. Mnogo bolje igra sada pod kontaktom kad ide sut mnogo je nezgodan. Bacanja mora bolje. 1
Don Dusko Posted yesterday at 08:54 PM Author Posted yesterday at 08:54 PM Just now, Volter said: Vučiću pederu, ha, ha, utišaše simpatizeri Partizana ćaci crveno bele navijače. Da bas kad su krenuli da gube ubedljivo.Zajebi me sa tom laznom brigom. 1
Henry Chinaski Posted yesterday at 08:55 PM Posted yesterday at 08:55 PM Just now, No name said: Koji novi nalozi. Komentarisao sam ponašanje jednog i drugog ako možeš da čitaš. I jedan i drugi unose nervozu u tim raspravljujuci se sa sudijama gde redovno dobijaju tehničke greške. To je redovno radio Teodosic sada Kalinic. Ovde sam provlacio paralelu u ponašanju, nervozi , kod njih dvojice. Shvatio sam, no u zadnje vrijeme je baš intenzivno to poredjenje Kaline sa Teom, da bi se pisalo kolika je štetočina. Ja se slažem da jeste večeras, i da jeste i zadnjih par utakmica. Čisto poredjenje njihovih doprinosa me revoltiralo, ništa više.
TB Told Posted yesterday at 08:55 PM Posted yesterday at 08:55 PM 1 minute ago, Volter said: Vučiću pederu, ha, ha, utišaše simpatizeri Partizana ćaci crveno bele navijače. Od muke i nemoći se setili na -15. 2
aleksa7 Posted yesterday at 08:55 PM Posted yesterday at 08:55 PM Дошло време на -14 да се сете председника Србије симпатизери Бајерна. 🥰
Don Dusko Posted yesterday at 08:56 PM Author Posted yesterday at 08:56 PM 2 minutes ago, Shunsuke Nakamura said: Nema smisla da ovo bude nesportski. Preglupo! Dwiz je inace pametan igrac. He he.
Volter Posted yesterday at 08:56 PM Posted yesterday at 08:56 PM 1 minute ago, Don Dusko said: Da bas kad su krenuli da gube ubedljivo.Zajebi me sa tom laznom brigom. Lažna ili ne, samo nek se čuje. 1
drakon1 Posted yesterday at 08:57 PM Posted yesterday at 08:57 PM Izundu bolji na bacanjima od svih sutera. 3
fradler Posted yesterday at 08:57 PM Posted yesterday at 08:57 PM Gde žuriš Batlerica brate mili... 1
Recommended Posts