Bejn Posted yesterday at 08:24 PM Posted yesterday at 08:24 PM Koliko naših otvorenih trojki. To mora da se rešava mnogo bolje.
Igor_ Posted yesterday at 08:24 PM Posted yesterday at 08:24 PM Ako se ne ukljuci jos neko slaba vajda, tesko je ocekivati da Batler nastavi ovako. 2
JPM Posted yesterday at 08:25 PM Posted yesterday at 08:25 PM 2 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: Na poslu sam, druga smena 🫣 Kako vam delujemo braćo? Ovako kako pratim po rezultatima, deluje mi da je razlika mala, tj. Da oni mogu biti zadovoljniji Losa kosarka, nervoza pa ciglarenje. Bolji smo ali vrlo malo. Vodimo sve vreme ali ne deluje da kontrolisemo utakmicu. 1
drakon1 Posted yesterday at 08:26 PM Posted yesterday at 08:26 PM 3 minutes ago, NMX said: U gostujucoj tekmi, pa jos posebnoj jer je derbi i bez vise od pola tima, vodimo na HT. Ovde napisano bukvalno na prste jedne ruke lepih i pozitivnih stvari. Koje jebeno smece od topika Upravo nam je takva igra, jebiga. 1
Čočo Posted yesterday at 08:26 PM Posted yesterday at 08:26 PM Ne sluti ovo na dobro. Mora pod hitno nešto da se menja. Deluje rutinski s obzirom da su oni užasni ali može ovo vrlo lako da se okrene na njihovu vodenicu. 3
Don Dusko Posted yesterday at 08:26 PM Author Posted yesterday at 08:26 PM Ima i do toga da je derbi a to je posebna vrsta pritiska.Dobri smo.
Bejn Posted yesterday at 08:27 PM Posted yesterday at 08:27 PM Bolji jesmo ali dal će da pobedimo to će da vidimo. Sa ovako bednim procentima za 1 i 3 teško. Nadam se da posle tri katastrofalne šuterske četvrtine dolazi napokon jedna dobra. 1
K.Dot Posted yesterday at 08:27 PM Posted yesterday at 08:27 PM Grobari ovakvi nikakvi igraju laganu egal utakmicu, šta bi bilo da su u nekoj formi, pregazili bi nas u 1/4. 1 3
Sector Posted yesterday at 08:27 PM Posted yesterday at 08:27 PM Možda i dobijemo ako počnemo da ubacujemo lopte kroz obruč. 3 1
drakon1 Posted yesterday at 08:27 PM Posted yesterday at 08:27 PM 1 minute ago, Čočo said: Ne sluti ovo na dobro. Mora pod hitno nešto da se menja. Deluje rutinski s obzirom da su oni užasni ali može ovo vrlo lako da se okrene na njihovu vodenicu. Bez brige, ne sumnjam da hoce. 1
Kosjan Willavić Posted yesterday at 08:28 PM Posted yesterday at 08:28 PM Koliko nama Cima znaci, to je cudo jedno. Em smo prilicno manje opasni u tranziciji, em smo dosta sakati u skoku ( s obzirom da je Partizan u tom segmentu kanta na EL nivou ), narocito sa nespremnim Izunduom. Grejem je imao nekih inteligentnih poteza i pored ciglarenja. Lepo je kruzila lopta u par navrata, a i majstorski je odzepario Kalatesa. Bas je danas onaj lik na basketu koga bole kolena i krepa kao da mu je Katai brat od strica, ali ima IQ 130 2
srlepajce Posted yesterday at 08:28 PM Posted yesterday at 08:28 PM Nismo toliko losi koliko se ovde pise Kodi sa dva faula skoro celu 2/4 2
JPM Posted yesterday at 08:28 PM Posted yesterday at 08:28 PM Just now, K.Dot said: Grobari ovakvi nikakvi igraju laganu egal utakmicu, šta bi bilo da su u nekoj formi, pregazili bi nas u 1/4. Mnogo si zastranio u pesimizam.
wing Posted yesterday at 08:29 PM Posted yesterday at 08:29 PM (edited) 12 minutes ago, Kosjan Willavić said: Struk kao iz stripa 😄 u ovom svetu skoro da mi je sve jasno... znam kako leti mlazni avion, umem da pojasnim kako radi motor sa unutrašnjim sagorevanjem i kako mali ljudi stanu u televizor... ...ali mi je misterija kako Kristini u onaj struk stanu i bubrezi i slezina i kičma ? štatiemladost.com Edited yesterday at 08:33 PM by wing 4
Žilee Posted yesterday at 08:29 PM Posted yesterday at 08:29 PM U ovakvim utakmicama nema tu koje u boljoj formi,nervoza se oseca u vazduhu ....pusti te vi te price mi bolji oni losiji,kad je derbi to ne pije vodu nikako.
suptil Posted yesterday at 08:29 PM Posted yesterday at 08:29 PM Ali Grejem koji na polovini parketa uzima loptu Kalatisu 😄 Uglavnom na tu vrstu pritiska nisu pripremljeni igraci koji dolaze iz NBA. Bravo za Grejema za taj stav. 1
TB Told Posted yesterday at 08:30 PM Posted yesterday at 08:30 PM 7 minutes ago, NMX said: U gostujucoj tekmi, pa jos posebnoj jer je derbi i bez vise od pola tima, vodimo na HT. Ovde napisano bukvalno na prste jedne ruke lepih i pozitivnih stvari. Koje jebeno smece od topika Pa to je bar očekivano. I da je +15 bilo bi zašto nije +30. 2
drakon1 Posted yesterday at 08:31 PM Posted yesterday at 08:31 PM 1 minute ago, Žilee said: U ovakvim utakmicama nema tu koje u boljoj formi,nervoza se oseca u vazduhu ....pusti te vi te price mi bolji oni losiji,kad je derbi to ne pije vodu nikako. Pustio sam odavno. I jedni i drugi su grozni.
dzakala Posted yesterday at 08:31 PM Posted yesterday at 08:31 PM Braco, vodimo na poluvremenu, na gostujucem terenu. Takodje vodili smo celo 1/2. Sut za 3 nam je ocajan, mozemo da utegnemo odbranu, mozemo da utegnemo skok.Ali se ovde pise kao da gubimo -10 i da je samo na Partizanj hocenli biti stoka razlike
Petkovic Miroslav97 Posted yesterday at 08:33 PM Posted yesterday at 08:33 PM Sad ce u 3/4 i Moti malo više da igra.. Kako vam deluje Izundu, može li makar defanzivno da odgovori ovako rovit?
Thor Posted yesterday at 08:33 PM Posted yesterday at 08:33 PM Malo više pameti u napadu, bušni su na sve strane, kontrola skoka i nesto da se ubaci, posto smo imali milion otvorenih suteva
quentin Posted yesterday at 08:35 PM Posted yesterday at 08:35 PM (edited) Jbn Bonga osam skokova... Edited yesterday at 08:35 PM by quentin
Kosjan Willavić Posted yesterday at 08:35 PM Posted yesterday at 08:35 PM Samo da dobijemo makar i sa pola kosa. To sto cu da se nerviram i sto cu u petak vece pijem bromic, zanemaricemo 😄 1
Recommended Posts