Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said:

Na poslu sam, druga smena 🫣

Kako vam delujemo braćo? 
Ovako kako pratim po rezultatima, deluje mi da je razlika mala, tj. Da oni mogu biti zadovoljniji

Losa kosarka, nervoza pa ciglarenje. Bolji smo ali vrlo malo.

Vodimo sve vreme ali ne deluje da kontrolisemo utakmicu.

• Thanks 1
Posted
3 minutes ago, NMX said:

U gostujucoj tekmi, pa jos posebnoj jer je derbi i bez vise od pola tima, vodimo na HT.

Ovde napisano bukvalno na prste jedne ruke lepih i pozitivnih stvari. Koje jebeno smece od topika

Upravo nam je takva igra, jebiga.

• Ha-ha 1
Posted

Ne sluti ovo na dobro. Mora pod hitno nešto da se menja. Deluje rutinski s obzirom da su oni užasni ali može ovo vrlo lako da se okrene na njihovu vodenicu. 

• Like 3
Posted

Bolji jesmo ali dal će da pobedimo to će da vidimo. Sa ovako bednim procentima za 1 i 3 teško. Nadam se da posle tri katastrofalne šuterske četvrtine dolazi napokon jedna dobra.

• Like 1
Posted
1 minute ago, Čočo said:

Ne sluti ovo na dobro. Mora pod hitno nešto da se menja. Deluje rutinski s obzirom da su oni užasni ali može ovo vrlo lako da se okrene na njihovu vodenicu. 

Bez brige, ne sumnjam da hoce.

• Ha-ha 1
Posted

Koliko nama Cima znaci, to je cudo jedno. Em smo prilicno manje opasni u tranziciji, em smo dosta sakati u skoku ( s obzirom da je Partizan u tom segmentu kanta na EL nivou ), narocito sa nespremnim Izunduom. Grejem je imao nekih inteligentnih poteza i pored ciglarenja. Lepo je kruzila lopta u par navrata, a i majstorski je odzepario Kalatesa. Bas je danas onaj lik na basketu koga bole kolena i krepa kao da mu je Katai brat od strica, ali ima IQ 130

• Like 2
Posted
Just now, K.Dot said:

Grobari ovakvi nikakvi igraju laganu egal utakmicu, šta bi bilo da su u nekoj formi, pregazili bi nas u 1/4. 

Mnogo si zastranio u pesimizam.

Posted (edited)
12 minutes ago, Kosjan Willavić said:

Struk kao iz stripa 😄

u ovom svetu skoro da mi je sve jasno...

znam kako leti mlazni avion,

umem da pojasnim kako radi motor sa unutrašnjim sagorevanjem

i kako mali ljudi stanu u televizor...

...ali mi je misterija kako Kristini u onaj struk stanu i bubrezi i slezina i kičma ? 

štatiemladost.com

Edited by wing
  • Ha-ha 4
Posted

U ovakvim utakmicama nema tu koje u boljoj formi,nervoza se oseca u vazduhu ....pusti te vi te price mi bolji oni losiji,kad je derbi to ne pije vodu nikako.

Posted

Ali Grejem koji na polovini parketa uzima loptu Kalatisu 😄 Uglavnom na tu vrstu pritiska nisu pripremljeni igraci koji dolaze iz NBA. Bravo za Grejema za taj stav.

• Like 1
Posted
7 minutes ago, NMX said:

U gostujucoj tekmi, pa jos posebnoj jer je derbi i bez vise od pola tima, vodimo na HT.

Ovde napisano bukvalno na prste jedne ruke lepih i pozitivnih stvari. Koje jebeno smece od topika

Pa to je bar očekivano. I da je +15 bilo bi zašto nije +30.

• Like 2
Posted
1 minute ago, Žilee said:

U ovakvim utakmicama nema tu koje u boljoj formi,nervoza se oseca u vazduhu ....pusti te vi te price mi bolji oni losiji,kad je derbi to ne pije vodu nikako.

Pustio sam odavno. I jedni i drugi su grozni.

Posted

Braco, vodimo na poluvremenu, na gostujucem terenu.

Takodje vodili smo celo 1/2.

Sut za 3 nam je ocajan, mozemo da utegnemo odbranu, mozemo da utegnemo skok.Ali se ovde pise kao da gubimo -10 i da je samo na Partizanj hocenli biti stoka razlike

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...