K.Dot Posted December 12 Posted December 12 Kad ne igra Moneke mi se uopšte i ne cimamo da skočimo, žalosno. Ova petorka treba da šuri spolja a ono kao da igraju 5 Kalatesa. 1
TB Told Posted December 12 Posted December 12 Just now, Nini3112 said: Kalinic ponovo sramotan u odbrani Bukvalno iz čista mira počne da se svađa sa sudijama i onda usledi niz gluposti posle toga. 1
No name Posted December 12 Posted December 12 1 minute ago, Nini3112 said: Kalinic ponovo sramotan u odbrani Njegove igre prolaze ispod radara već drugu godinu. U odbrani je cunj postao. 1 1
No name Posted December 12 Posted December 12 Majstori smo da pogubljenog protivnika vratimo i držimo u igri. Koji put kamenjarimo za tri poena... Kao da je na klupi Swerkan 1
Issey Posted December 12 Posted December 12 Just now, drakon1 said: Kakav suterski raspad za tri i sa bacanjima. A i skok... 1
Čočo Posted December 12 Posted December 12 Ne igramo našu igru. Ovo ispucavanje za tri nismo ta ekipa. Jako glupe odluke u napadu i bez skoka. Mora ovo da se menja inače neće biti dobro.
K.Dot Posted December 12 Posted December 12 Jbg bukvalno preslikano kao kod Sfekija samo on nije imao Batlera da mu izmišlja poene. Ja generalno pojma nemam šta mi igramo u napadu i odbrani.
Blade Posted December 12 Posted December 12 Sve, sve, ali sto volim ove trojke o tablu. Hajde da izdrzimo ovaj nepuni minut, jedan da branimo i jedan da materijalizujemo.
drakon1 Posted December 12 Posted December 12 Just now, Issey said: A i skok... I svaki put gledaju kako im uzimaju otpatke i fintiraju skok. i umesto da fauliraju, oni gledaju kucanja. i tako bezbroj puta.
stefan81888 Posted December 12 Posted December 12 Bolje slažemo napade, sasvim solidne šuteve uzimamo ali ne ulaze. Stisnuti malo naš obruč u svakom smislu 3
Recommended Posts