Losmi17 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Sinnerman said: Ne cveta cvetje ni u vaše preduzetje. Mi smo sinoc razbili emiracane
Dzo23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago I dalje ne mogu da se opasuljim da je uveo Davidovca i Jaga u trenucima kad imamo kakav takav momentum. Kalina opet u auto destruktivnom modu. Nedopustivo 1
NMX Posted 58 minutes ago Posted 58 minutes ago e jbg nije fer vrhunska odbrana i ovako da izgubimo loptu
Kosjan Willavić Posted 58 minutes ago Posted 58 minutes ago Lupimo bananu, izgubimo loptu, popijemo trojku i ide faul. Pa jbt bog 1
Sinnerman Posted 57 minutes ago Posted 57 minutes ago Just now, Dzo23 said: Kalina opet u auto destruktivnom modu. Nedopustivo A šta bi ti radio da ti majmun svira onakav faul, još bio iza leđa gde ništa nije mogao da vidi? 1
Issey Posted 57 minutes ago Posted 57 minutes ago Ne kapiram ovo... Ne možemo loptu da uhvatimo... Ovi nam dve akcije prodaju celu utakmicu... 1
Losmi17 Posted 57 minutes ago Posted 57 minutes ago Mali broj faulova, i ocajne petorke O'bradovica u 2/4. Doduse ne pomaze vam ni raspad Monekea i izgubljene lopte na nivou biznis lige
Čočo Posted 56 minutes ago Posted 56 minutes ago (edited) Dobijamo ovo. Osećam. Samo da se vratimo našoj igri. Previše glupih odluka i malo sreće do sada. Sve će se okrenuti. Mi ne pravimo glupe odluke a sreća će se okrenuti. 🙏 Edited 55 minutes ago by Čočo
mister-no Posted 55 minutes ago Posted 55 minutes ago Just now, Čočo said: Dobijamo ovo. Osećam. Samo da se vratimo našoj igri. Previše glupih odluka i malo sreće do sada. Sve će se okrenuti. Mi ne pravimo glupo odluke a sreća će se okrenuti. 🙏 U drugom standardno davimo ko zmija žabu
texas Posted 54 minutes ago Posted 54 minutes ago Valensija prilicno preslikan Paris prosle sezone, krajnje seljacka kosarka. Ovo je resivo, do nas je 1/1.
NMX Posted 54 minutes ago Posted 54 minutes ago Bas glupo igramo. Glupo. A Valensija itekako moze da se dobije 3
drakon1 Posted 54 minutes ago Posted 54 minutes ago Jebiga, te nonšalntno izgubljene lopte CMMa je za ...ne znam šta. 3
K.Dot Posted 53 minutes ago Posted 53 minutes ago Ovo je jebeno užasno, za šta su se oni pripremali? 1
DijametralnoSuprotan Posted 53 minutes ago Posted 53 minutes ago Blamiraju se CMM i Butler sa ovim alibi pasovima. Uzasnu odbranu igramo veceras. 1
Recommended Posts