Issey Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) Mi sami sebe pobeđujemo... Kakve su ovo izgubljene lopte?! Edited 7 hours ago by Issey
drakon1 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Kako iritantno CMM moze da izgubi loptu, to moze samo još Kalinić. 1
No name Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ybn Yagooo, sve je krenulo od njega....imaš +2 i četri napada , I sve prospe...
Losmi17 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Nadrealno koliko glupih poteza imate. Ovako mec odlazi na drugu stranu
Sector Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Raspali smo se. Da ne maše otvorene šuteve već bi bio dvocifren minus. 1
TB Told Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Just now, deez nuts. said: Koji qrac ova sprdnja sa kalinom na pleju Previše Dobrića na terenu, oni vrše solidan pritisak na loptu, mi nemamo sekundarnog kreatora.
K.Dot Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ovo sve ide Saši na dušu, užasno pripremljena utakmica. 2
Kosjan Willavić Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago I naravno tehnicka. Mada mi deluje da ovo nije bio faul
Volter Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago One silne pohvale Kalini da je produžena ruku Obradoviću bolje i da nisu bile. Pa jbg, ne možeš ni raditi šta hoćeš, smiri živce malo. 1 1
Issey Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Kalinić van utakmice. Dobro smo se i držali, baš loše igramo...
Todo Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ne može Sale EL sa 12 u rotaciji za pol. Nemoj ko Sfero da deliš da se ne ljute. 3
dzakala Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Just now, Sector said: Raspali smo se. Da ne maše otvorene šuteve već bi bio dvocifren minus. A i moneke da je dao zicere bilo bi nereseno
drakon1 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Just now, No name said: Ybn Yagooo, sve je krenulo od njega....imaš +2 i četri napada , I sve prospe... Nije. Krenulo je od Obradovića. Nije se Yago sam ubacio u igru i drzao se ni kriv ni duzan 5 minuta. 1
DijametralnoSuprotan Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Koliko smo sakati s Plavsicem u petorci. Bukvalno igrac manje. Jos ove zajebancije Kaline i tehnicke 😑
Kooineeperk Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Kako ne bi popizdeo kad mu sviraju faul sisom po ledjima... osim ako mozda nije...
No name Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Sekvenca Kalinica...izgubi loptu, napravi koš + faul pa onda tehnička.. Sad kreće da vuče ceo tim u provaliju...ako ga saša ne zaustavi.. Redovno se pojavi sa svojim negativnim sekvencama.
Borky Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Preslikava se Dubaji. Ocigledno treneri imaju fetis na Jaga i Plavsu,nema drugog objasnjenja. Kod kuce jos mozes te minuse nadoknaditi al u gostima to se ne prasta. 1
Sector Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Saša je očajan do sada, ovo je nama svima dobro poznata rotacija po principu da se niko ne naljuti. Čemu Dobrića ovoliko, još u petorci u kojoj fali kreatora?
Sinnerman Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 2 minutes ago, Losmi17 said: Nadrealno koliko glupih poteza imate. Ovako mec odlazi na drugu stranu Ne cveta cvetje ni u vaše preduzetje.
Recommended Posts