Miki28 Lakers in 5 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Just now, Dzo23 said: Trojka je ovo Ma kakvo, gazio je ocigledno
Sinnerman Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Razroki bangavi Plavšić video da je CMM gazio liniju. 1
Nini3112 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Gazio je...nejasno mi je ovo sto svo izveli sa svoje polovine 1
Maksim Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 1 minute ago, fradler said: Imao je jednu skandaloznu odbranu na Gibsonovom šutu za 3, mislim na kraju prve četvrtine. Sećam se da sam pomislio - ne bi mi više ulazio zbog ovoga. Izgleda da je i Saša isto pomislio. Sto skandaloznu? Ispao na fintu suta kao sto ispadne na svakoj utakmici po nekoliko puta, pa koliko puta Davidovac zakasni u odbrani i na skoku pa ga to ne udaljava sa parketa
NMX Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Izgleda da ipak nismo kupili sudije za ABA nego samo za EL 5 5
MrTripleDouble Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Steta, najpostenije bi bilo da je pobednik odlucen u ot 1
Jelencom Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago A siguran je 100 posto ovaj smrdljivi Hordov da je gazio 3
tejlor Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Dobro je sto je gazio, najmanje nam treba produzetak sa ovakvom rotacijom 1
Maverick88 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Just now, Issey said: Ćelavi lopov... Malo sutra su lepo videli... Vidi se lepo da je nagazio ne lupaj gluposti 1
Урош19 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Čak i da je došlo do produžetka mislim da bi popušili. Just now, YAO said: Kalinicu bravo za tehnicku Plus Batler 2/3 bacanja plus CMM 1/2 bacanja plus Batlerov nepotreban faul. Previše grešaka za neizvesnu završnicu. 1
fradler Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Btw, da li je nekome jasno zašto smo izveli ispod našeg koša?
srlepajce Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Kalina sa tehnickom usrao i Batler sa glupim faulom 1
DijametralnoSuprotan Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Nebitan poraz ali kakva sveukupna kradja Hordova, sve sto je mogao sudio je za Olimpiju. 8
Bejn Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Ybg, treba da odluče igraju li ABA ligu ili ne. Ako ne igraju čemu mrcvarenje Kaline i Kodija? 1
Problem sa licnim greskama Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Apsolutno nebitan poraz. Idemo u Valensiju po break. 1 1
Recommended Posts