Kooineeperk Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 4 minutes ago, Cavani said: Skandiranje Stimcu, pumpaj i Vucicu pederu. Veca pobeda na tribinama nego na terenu. Prelepo❤️ Zli jezici bi rekli da smo bas tada poceli da gubimo prednost... pametnom dosta. 2
Don Dusko Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago Just now, K.Dot said: Batleru ispada lopta, mora još da se privikne na evropsku košarku. Na kraju će his da bude neizvesna utakmica.
tejlor Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, Ječmendo said: Crk'o je CMM, daj Sale Butlera ili čak Jagišu. Totalno sam zaboravio da Jago postoji uopste.
K.Dot Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Smejte se, da je ovaj proćelavi ubacio još jednu trojku dodjoše oni na 3 poseda razlike. 1
Sinnerman Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, tejlor said: Totalno sam zaboravio da Jago postoji uopste. I on je.
BattleBender Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ovo ide sve na dusu Obradovicu. Sasvim nepotrebno.
mister-no Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 7 minutes ago, Don Dusko said: Nate unistice atmosferu i utakmicu skandiranje nate!Treba zajednistvo nate! Ako ćemo iskreno..
Don Dusko Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago (edited) Just now, K.Dot said: Šta radi Batler jbt STA RADI?Pogledaj kako se sad bacio za loptu!STA RADI? Edited 3 hours ago by Don Dusko 1
K.Dot Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, Don Dusko said: STA RADI? Nisi video kako je promešao odbranu sad? Još da nabaci šut na ovo i biće paklen igrač.
Wingwalker Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 9 minutes ago, djenkoslav said: Kakvo vece, kantanje zelenih, pumpanje i ova igra... cigani trljaju oči i čačkaju uši sa ključ od kola...
Don Dusko Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago Just now, K.Dot said: Nisi video kako je promešao odbranu sad? Još da nabaci šut na ovo i biće paklen igrač. Mani me sarkasticnih postova. 1
lachbata Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Al smo mi poleteli, kad kukamo posle 2 losa napada i odbrane na 20 razlike protiv Panate…
Bejn Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Bitno da se dobije. Bolje sa što većom razlikom ali piše se pobeda.
Don Dusko Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago Ako su ovo 3 bacanja onda ja ne znam kosarku. 1
mister-no Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, Sector said: Što se Butler boji trojke? Konstantno izbjegava. Kao da mu je rečeno da šutira 3 samo kada mora
Miki28 Lakers in 5 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ispustismo da ovo ode i na 30+. Bitno da se pise pobjeda
Recommended Posts