Don Dusko Posted 4 hours ago Author Posted 4 hours ago Ja stvarno nadam da Plavsica necu vise videti na terenu.Pa makar i Yago dos Santos igrao centra. 9
Wingwalker Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) bratko Milev ovim driblingom vratio Čedija nazad na letnje vreme...💪 Edited 4 hours ago by Wingwalker 2
Issey Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Super su prošli zeleni, u doope da se šutaju... Slučaj Plavšić ne razumem... Poslednja dva minuta smo baš zastali... 2
Giorgio II Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Kakvi debili i kakva lična za Monekea...j..o vas onaj narkoman atinski, klošari 1
fradler Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Moglo bi skupo da nas košta ovo bezvezno glupiranje sa Plavšićem, bilo bi 25+ razlike da ga nije uvodio. 9
Issey Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, suptil said: Izglupirao se Kodi, pa asistiraj covece, upropasti napad ambicijom da pogodis trojku po svaku cenu. Oće da pokaže da je i dalje alfa... Iskamenjario je za sve pare...
JPM Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Dobro je sto su malo vratili minus da ne vude spustanja garda u drugom. Mora ovo da se rilja. Monekeu svirali 2 od 3 nepostojece faulove. Lik koji je malte ne mvp nema nikakav respekt. Plavsic glup kao tocilo. 4
Sector Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Nepotrebna epizoda sa Plavšićem i nepotrebno podcijenjivanje velikog protivnika. Prva kritika od mene za Sašu. CMM samo kad bi batalio ovaj hero ball. Izluđuje me ovim šutevima za 3. 2
quentin Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ma možda i bolje da se ovako završilo. Da vide naši koliko brzo prednost može da se istopi.
bodo Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Šteta za ovaj kontra ritam sa Plavšićem na petici. Ovaj nivo košarke za njega je space shuttle. Inače briljantno poluvreme. Ali.. 1
L' Imperatore Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Gledam neki stream sa engleskim komentatorom. Čovek ne može da se načudi šta su svirali Monekeju. Also, kolko god da Miller bio ritmu, nema šta toliko da forsira 1 na 1. Butlera smo platili 4 milke da to radi. Sad je prošlo, ali dugoručno, ne želimo da Codi drnda loptu dok Butler nemo gleda sa druge strane terena 2
NikadProtivKaline Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago morali smo biti na 20+ sad ce da krenu da ubucuju belu tehniku u drugom gotovo je ovo 1 1
suptil Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Batler ce u drugom pokazati Kodiju kako se pogadjaju trojke. 1
Jelencom Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Nije Kodi upratio Dedu u kontri, dao bi mu sigurno, barem on noje sebican sigurno 1
Knipex Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Jebo te Plavšić bre! Uđe čovek na +22 i svojeručno spusti PAO na +12... A sudije mogu da ga duvaju za sva tri faula Čimi. Ne zna se koji je smešniji. 2
Cavani Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Plavsic je promasio zicer, primio trojku u facu, napravio faul u napadu, pogubljen na obe strane. Neverovatno kako nas je upropastio za 3 minuta. 1
Bode Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 3 minutes ago, Issey said: Oće da pokaže da je i dalje alfa... Iskamenjario je za sve pare... Stekao sam isti utisak, mada i pored toga igra neverovatan mec. Pored sebe ima Batlera koji je takva klasa😍. Ja bi ga samo hranio loptama. Sa razlogom su zajedno u petorci. Edited 4 hours ago by Bode
Kooineeperk Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, Cavani said: Plavsic je promasio zicer, primio trojku u facu, napravio faul u napadu, pogubljen na obe strane. Neverovatno kako nas je upropastio za 3 minuta. I hocemo da ga uvaljamo nekom... pa kako bre posle toga?! 😄
Sinnerman Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 7 minutes ago, srlepajce said: Kodi-Moneke saradnja nesto najlepse Veći bromance nije viđen još od Žareta i Gocija pre razlaza. 2
mister-no Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, Sector said: Nepotrebna epizoda sa Plavšićem i nepotrebno podcijenjivanje velikog protivnika. Prva kritika od mene za Sašu. CMM samo kad bi batalio ovaj hero ball. Izluđuje me ovim šutevima za 3. Brate hoće da ima sveže i bez faulova Motejunasa i Izundua za finiš , kad ako ne u 2/4 na 20 razlike 1
JPM Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 minutes ago, Sector said: Nepotrebna epizoda sa Plavšićem i nepotrebno podcijenjivanje velikog protivnika. Prva kritika od mene za Sašu. CMM samo kad bi batalio ovaj hero ball. Izluđuje me ovim šutevima za 3. Nije podcenjivanje. Zrtvovao je malo pad razlike da bi sacuvao dva centra od faulova. Obojica po jedan. 2
Recommended Posts