Issey Posted October 23 Posted October 23 Hrkljuš težak... Ova sezona totalno suprotna od (bar mojih) očekivanja... Kad sam mislio da će da nas rutiniraju, pržili smo, a sad kad sam prvi put pomislio da ćemo mi da razbijemo nekog, igramo hrkljuš... Fali bolji Moneke, za sad loš...
Wook Posted October 23 Posted October 23 Just now, K.Dot said: Bukvalno plan igre da se ne udje u jurnjavu sa njima i mi upravo to uradimo. U pozicionom napadu smo isto kriminal Kakva su ovo sudaranja u odbrani večeras? Jako loše i u odbrani, ne samo napad
K.Dot Posted October 23 Posted October 23 Kakav flešbek na Sfera, kad se igrači sudaraju u odbrani i napadu.
fradler Posted October 23 Posted October 23 Ovaj mališaner iz Baskonije je pakleno loš, a i takav je zver za Jagišanera 9
Milko Miller Posted October 23 Posted October 23 Drugo poluvreme će dosta toga pokazati na kom je nivou ekipa stvarno trenutno. 1 1
NMX Posted October 23 Posted October 23 Jbg Jagisa, ovo je bas bas lose. Moneke pijan dosao na tekmu. Ajde sad lepo da ih Sale isamara na poluvremenu i da se malo stegne ova odbrana 1
DijametralnoSuprotan Posted October 23 Posted October 23 Hustle nam je kriminalan veceras. Mora malo krvavih kolena u drugom. 4
JPM Posted October 23 Posted October 23 Just now, DijametralnoSuprotan said: Hustle nam je kriminalan veceras. Mora malo krvavih kolena u drugom. Ne mislim da je to. Usli smo u jurnjavu, tu nema puno kontakta.
Golijat Posted October 23 Posted October 23 Jedna ozbiljna nasa cetvrtina resava ovo. I da, Yagu ne dozvoliti ni na klupi da sedi.
DijametralnoSuprotan Posted October 23 Posted October 23 Just now, JPM said: Ne mislim da je to. Usli smo u jurnjavu, tu nema puno kontakta. Skok i odbrana ne postoje.
Sector Posted October 23 Posted October 23 Ovaj sastav Baskonije je baš preskroman, upitan EC nivo. Ovo se mora dobiti ako se mislimo nečemu nadati. 1
JPM Posted October 23 Posted October 23 Just now, DijametralnoSuprotan said: Skok i odbrana ne postoje. Da, zato sto se igra kosarka bez kontrole ritma. Bukvalno se svodi na slucajnost kome ide skok.
Issey Posted October 23 Posted October 23 Deluje mi da ne znamo kako da igramo protiv njih... Nadam se da ćemo se povezati malo u drugom...
Kooineeperk Posted October 23 Posted October 23 Mora neki centar da se pojavi na utakmici. U napadu pre svega. 1
Crni Posted October 23 Posted October 23 Ali sno bas tanki na 5, ovo sto je Izundu odigrao je jezivo.
JPM Posted October 23 Posted October 23 Cak nam je i sut odlican. Ali mi treba da im ne dozvoljavamo brz ritam, i da igramo sto vise pozicioni basket. 1
Čočo Posted October 23 Posted October 23 Sreća pa Baskonija je kanta. Loš pristup. Naši su ušli sa lako ćemo. Ali dobijamo ovo. Samo malo ozbiljnosti u drugom poluvremenu. 2
srlepajce Posted October 23 Posted October 23 Sem 2-3 pocetna minuta ovo je bas uzas Napad me jos vise cudi, jurimo ko muva bez glave Pocetak 3/4 ce pokazati u kom pravcu ide
Recommended Posts