Don Dusko Posted yesterday at 05:32 PM Author Posted yesterday at 05:32 PM 1 minute ago, DijametralnoSuprotan said: Ako ce to da nam bude mindset u EL, bolje da je ni ne igramo. Izvini druze sto ne mozemo igrati maksimum bez pola tima i to protiv Reala u duplom kolu. 2
JPM Posted yesterday at 05:33 PM Posted yesterday at 05:33 PM Peto kolo a sudije vec navlace za Real. 1
Сандро Лаки Ђентиле Posted yesterday at 05:33 PM Posted yesterday at 05:33 PM Ајмо мало крв, ајмо мало живост, ајмо мало борба! 1
TB Told Posted yesterday at 05:33 PM Posted yesterday at 05:33 PM 1 minute ago, Ječmendo said: Deda ne ide na skok uopšte, baš žalosno. Ja se nisam šalio kad sam napisao da nema snage za dupla kola, to je baš vidljivo. U odbrani se bez lopte veoma sporo kreće. 1
Steve Gerrard Posted yesterday at 05:33 PM Posted yesterday at 05:33 PM Nek zavrsi kako god,reakcija poslije montejunasovog skokak poslije bacanja, sto od igraca sa klupe sto od strucnog staba..za respekt... vraca mi se volja za kosarkom, hvala ekipo ❤️ 4
DijametralnoSuprotan Posted yesterday at 05:34 PM Posted yesterday at 05:34 PM Just now, JPM said: Peto kolo a sudije vec navlace za Real. Jedini tim koji je imao top sudjenje protiv Reala je bio Partizan.
Nini3112 Posted yesterday at 05:37 PM Posted yesterday at 05:37 PM Mislim da je svaki faul bio za bacanje
mister-no Posted yesterday at 05:38 PM Posted yesterday at 05:38 PM 3 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: Jedini tim koji je imao top sudjenje protiv Reala je bio Partizan. Tu je bio Mogulkoc
No name Posted yesterday at 05:40 PM Posted yesterday at 05:40 PM BRUTALNOOOO BORBA NA MAX To se ceni to se traži....
Bad Posted yesterday at 05:40 PM Posted yesterday at 05:40 PM Kako momci grizu, ne pamtim kad smo imali ekipu sa ovoliko herca 1
DijametralnoSuprotan Posted yesterday at 05:41 PM Posted yesterday at 05:41 PM E ovo je vec ona igra od utorka. Borba se samo trazi, nikakvo izmisljanje tople vode. 2 1
Borky Posted yesterday at 05:41 PM Posted yesterday at 05:41 PM Auuu kakve dve blokade Nowore. Ona druga umjetnost gdje propusta fintu. AJMOOOO
Bejn Posted yesterday at 05:41 PM Posted yesterday at 05:41 PM Moja omiljena: sa štitom ili na njemu. Svaka čast, momci.
Recommended Posts