Сандро Лаки Ђентиле Posted yesterday at 05:21 PM Posted yesterday at 05:21 PM На лудило Бугарина се некако одржавамо (надам се да нас неће уканалити у наставку). Одбрана мора много боље, оф. скокови нас сахрањују и Изундуова три фаула, а Донатас није у моду данас.
fradler Posted yesterday at 05:21 PM Posted yesterday at 05:21 PM Dedica je legenda, pojavio se na prosloj i sad ce da hibernira narednih 6 tekmi. Brat Okeke ne moze da promasi. Srecom i Kodi je poludeo, inace bi nas vec resili. 1
Golijat Posted yesterday at 05:21 PM Posted yesterday at 05:21 PM Treba nam brza igra,tecnija. Deluje mi kao da niko nece da sutne osim CMM
mister-no Posted yesterday at 05:21 PM Posted yesterday at 05:21 PM 1 minute ago, No name said: CMM VRHUNSKI. Mora jos neko da se uključi. Moraju defanzivno svi da se uključe 1
Zadnji vezni Posted yesterday at 05:23 PM Posted yesterday at 05:23 PM Hahahaha sta su sudili yagu. Nema ovde nista,pogurace ih pederi .
Issey Posted yesterday at 05:23 PM Posted yesterday at 05:23 PM Još im se odbijaju lopte na svu muku...
No name Posted yesterday at 05:23 PM Posted yesterday at 05:23 PM Davidovac se ne odvaja od parketa. Plej ima prosečno više skokova od njega. 1
fradler Posted yesterday at 05:23 PM Posted yesterday at 05:23 PM Ma kakav je ovo faul na sutu jbt, zasto mora i neko iskompleksirano patuljasto sudijsko smece da vileni, na svu muku
Nini3112 Posted yesterday at 05:24 PM Posted yesterday at 05:24 PM A Jago radi sta? Bas nikakve vajde od njega 1
TB Told Posted yesterday at 05:24 PM Posted yesterday at 05:24 PM Just now, No name said: Davidovac se ne odvaja od parketa. Plej ima prosečno više skokova od njega. Nema snage da igra dupla kola. 1
Issey Posted yesterday at 05:24 PM Posted yesterday at 05:24 PM Davidovac nema šta da traži protiv Reala. Jago totalno bez samopouzdanja...
bodo Posted yesterday at 05:25 PM Posted yesterday at 05:25 PM 1 minute ago, Nini3112 said: A Jago radi sta? Bas nikakve vajde od njega Baš uzaludan je.
DijametralnoSuprotan Posted yesterday at 05:25 PM Posted yesterday at 05:25 PM (edited) Nema leba ako cemo da se oslanjamo na CMM u napadu. To smo valjda naucili iz proslosti. Odbrana ne postoji, skok ne postoji. Nwora i Motejunas su uzasno otvorili, Deda nas masakrira, mora dosta ovde da se menja ako hocemo bar egal u nastavku. Edited yesterday at 05:26 PM by DijametralnoSuprotan
Сандро Лаки Ђентиле Posted yesterday at 05:25 PM Posted yesterday at 05:25 PM Нема овде леба, једино да правимо неку мамутску серију током њихових црних минута, а и тад ће их гурати три говнара.
Don Dusko Posted yesterday at 05:27 PM Author Posted yesterday at 05:27 PM Neverovatni ste.Ja gledam opusteno ovu tekmu.Mi smo svoj cilj ove nedelje ostvarili sve preko toga je bonus. 3
DijametralnoSuprotan Posted yesterday at 05:29 PM Posted yesterday at 05:29 PM Je l' Obradovic vidi kolika je minuscina Deda?
DijametralnoSuprotan Posted yesterday at 05:30 PM Posted yesterday at 05:30 PM 2 minutes ago, Don Dusko said: Neverovatni ste.Ja gledam opusteno ovu tekmu.Mi smo svoj cilj ove nedelje ostvarili sve preko toga je bonus. Ako ce to da nam bude mindset u EL, bolje da je ni ne igramo. 6
Ječmendo Posted yesterday at 05:30 PM Posted yesterday at 05:30 PM Deda ne ide na skok uopšte, baš žalosno. 1
Bad Posted yesterday at 05:30 PM Posted yesterday at 05:30 PM Vadi matorog, skaču mu po ćeli, a nacrtanu ovcu ne može sa sačuva 2 1
Borky Posted yesterday at 05:32 PM Posted yesterday at 05:32 PM Bas lose izgledamo. Kao da su nam isisali energiju. Nekako nas ubili u pojam. Los govor tela al nadam se da bi se mogli trgnuti ako pogodimo koji sut ili vezemo koju dobru odbranu.
Recommended Posts