Webad Posted Tuesday at 06:46 PM Posted Tuesday at 06:46 PM Deda moti 💪 Kako faliii suter pogadjacccc
Don Dusko Posted Tuesday at 06:46 PM Author Posted Tuesday at 06:46 PM Just now, TB Told said: Jago je lakmus za svakog dežurnog pljuvača. Ma ima mana Yago al ocigledno je da se cekaju losi potezi da bi krenulo pljuvanje.
No name Posted Tuesday at 06:46 PM Posted Tuesday at 06:46 PM Bravo za borbu. Borba ne sme da izostane. To je ono što nam je nedostajalo.
Wingwalker Posted Tuesday at 06:46 PM Posted Tuesday at 06:46 PM (edited) Donatas i nepostojeća lakoća poentiranja ,,sa zemlje". Bravo bre matore... Edited Tuesday at 06:47 PM by Wingwalker 1
TB Told Posted Tuesday at 06:47 PM Posted Tuesday at 06:47 PM Just now, Don Dusko said: Ma ima mana Yago al ocigledno je da se cekaju losi potezi da bi krenulo pljuvanje. Naravno da ima, ali trenutno igra veoma dobro.
Čočo Posted Tuesday at 06:47 PM Posted Tuesday at 06:47 PM Jago jedini ubrzava igru. Jebote manite se dečka. Nije ni poluvreme jedini deli asistencije i ima ih već 6. 6 1
djenkoslav Posted Tuesday at 06:48 PM Posted Tuesday at 06:48 PM CMM nije bez razloga sam na trojci, to ne bi smelo da bude resenje. 2
DijametralnoSuprotan Posted Tuesday at 06:49 PM Posted Tuesday at 06:49 PM Just now, TB Told said: Naravno da ima, ali trenutno igra veoma dobro. Mozda u organizaciji, poenterski ne postoji, o onom ziceru necu ni da pricam a preko njega je primljeno minimum 10p. Ispada k'o iz voza. 1
Henry Chinaski Posted Tuesday at 06:50 PM Posted Tuesday at 06:50 PM Realno CMM mnogo veći problem od Yaga
mister-no Posted Tuesday at 06:51 PM Posted Tuesday at 06:51 PM Ne da nam se da okrenemo, možda bolje u drugom
Issey Posted Tuesday at 06:51 PM Posted Tuesday at 06:51 PM Just now, Thor said: Mnogo veci problem od Jaga je CMM... On samo na ulaz treba da ide. Ovi ne mogu da ga čuvaju, ali to jako retko radi...
djenkoslav Posted Tuesday at 06:51 PM Posted Tuesday at 06:51 PM Ne svira se cesto ovakav faul. I oni se umorili cini mi se, pocinju da cigliraju.
No name Posted Tuesday at 06:51 PM Posted Tuesday at 06:51 PM Definitivno su nam problem plejevi. Mi smo egal bez ijedne pogodjene trojke.
DijametralnoSuprotan Posted Tuesday at 06:52 PM Posted Tuesday at 06:52 PM Porodismo vodjstvo to je najbitnije.
Bejn Posted Tuesday at 06:53 PM Posted Tuesday at 06:53 PM Što se mene tiče mogu i da izgube. Na ovakvu borbu prigovora nema.
DijametralnoSuprotan Posted Tuesday at 06:53 PM Posted Tuesday at 06:53 PM Izunduu je svirano vrv najvise fantomskih faulova u EL.
Сандро Лаки Ђентиле Posted Tuesday at 06:54 PM Posted Tuesday at 06:54 PM Ово је срамота шта се суди. Багра једна лоповска. 3
Recommended Posts