Don Dusko Posted October 14 Author Posted October 14 Just now, TB Told said: Jago je lakmus za svakog dežurnog pljuvača. Ma ima mana Yago al ocigledno je da se cekaju losi potezi da bi krenulo pljuvanje.
No name Posted October 14 Posted October 14 Bravo za borbu. Borba ne sme da izostane. To je ono što nam je nedostajalo.
Wingwalker Posted October 14 Posted October 14 (edited) Donatas i nepostojeća lakoća poentiranja ,,sa zemlje". Bravo bre matore... Edited October 14 by Wingwalker 1
TB Told Posted October 14 Posted October 14 Just now, Don Dusko said: Ma ima mana Yago al ocigledno je da se cekaju losi potezi da bi krenulo pljuvanje. Naravno da ima, ali trenutno igra veoma dobro.
Čočo Posted October 14 Posted October 14 Jago jedini ubrzava igru. Jebote manite se dečka. Nije ni poluvreme jedini deli asistencije i ima ih već 6. 6 1
djenkoslav Posted October 14 Posted October 14 CMM nije bez razloga sam na trojci, to ne bi smelo da bude resenje. 2
DijametralnoSuprotan Posted October 14 Posted October 14 Just now, TB Told said: Naravno da ima, ali trenutno igra veoma dobro. Mozda u organizaciji, poenterski ne postoji, o onom ziceru necu ni da pricam a preko njega je primljeno minimum 10p. Ispada k'o iz voza. 1
Issey Posted October 14 Posted October 14 Just now, Thor said: Mnogo veci problem od Jaga je CMM... On samo na ulaz treba da ide. Ovi ne mogu da ga čuvaju, ali to jako retko radi...
djenkoslav Posted October 14 Posted October 14 Ne svira se cesto ovakav faul. I oni se umorili cini mi se, pocinju da cigliraju.
No name Posted October 14 Posted October 14 Definitivno su nam problem plejevi. Mi smo egal bez ijedne pogodjene trojke.
Bejn Posted October 14 Posted October 14 Što se mene tiče mogu i da izgube. Na ovakvu borbu prigovora nema.
DijametralnoSuprotan Posted October 14 Posted October 14 Izunduu je svirano vrv najvise fantomskih faulova u EL.
Сандро Лаки Ђентиле Posted October 14 Posted October 14 Ово је срамота шта се суди. Багра једна лоповска. 3
Recommended Posts