JPM Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, robespierre said: Pripazite dobro šta i kako ćete pisati o Davidovcu. Sto samo o njemu? 1
Don Dusko Posted 4 hours ago Author Posted 4 hours ago Just now, JPM said: Sto samo o njemu? Imamo razloge. 1
Sector Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Kako su ovo skupi promašaji za 3. Ne mogu da shvatim da ovako kamenjarimo, sve izrađeni i otvoreni šutevi. 1
fradler Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Teska agonija s otvorenim sutevima, ali sve u svemu, odlicna cetvrtina.
Сандро Лаки Ђентиле Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Остаје жал што не водимо више, 5-6 отворених тројки, пар бацања, 2-3 чисте контре, 2-3 смешне одлуке. Ако останемо на нивоу физички, имамо шансе. Како споро пролази кад водиш.
No name Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Skroz pristojne i rotacije, s'obzirom šta smo gledali. Nebo i zemlja. Ne moramo da pobedimo, ali nek se nešto vidi. Jeste uzorak mali, ali deluje da ćemo se išcupati. Šta god da bude večeras, za Zalgiris mora puna hala da se pomogne. 1
bodo Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Toliko otvorenih trojki smo promašili.išlo bi ovo i na 12,13 razlike
Petkovic Miroslav97 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Kako je napujdan stručni štab, baš lepo za videti ovo bodrenje 1
nunilo Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, robespierre said: Pripazite dobro šta i kako ćete pisati o Davidovcu. Pa ima nas i koji se sprdamo, valjda ne mislis da sam ozbiljan za gazenje 😊 Verovatno cemo stati u nekom trenutku ali mi se svidela nasa kosarka u 1/4, bez suta odlicno stojimo.
Ječmendo Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Mi smo dobri, jebote! Da su trojke ulazile, ovo bi bilo gotovo...
DijametralnoSuprotan Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Defanzivno odlicno stojimo i to je glavna promena u odnosu na ostale utakmice do sada. Ne znam da li cemo uspeti da izdrzimo do kraja i mora neka trojka otvorena da se pogodi. Edited 3 hours ago by DijametralnoSuprotan 2
mister-no Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, maXa88 said: Kaki kurac celafunto Sengelija vodi mec za 10! 🙃 Ćelafuto out, Čupo in 2
Don Dusko Posted 4 hours ago Author Posted 4 hours ago 1 minute ago, nunilo said: Pa ima nas i koji se sprdamo, valjda ne mislis da sam ozbiljan za gazenje 😊 Verovatno cemo stati u nekom trenutku ali mi se svidela nasa kosarka u 1/4, bez suta odlicno stojimo. Neke stvari druze nisu za sprdnju pogotovo ovako ozbiljene poput sudara i gazenja.
No name Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Koliko smo i mi navijači ubijeni u pojam, kad nesto I osnovno nama deluje kao svemirski brod.
Don Dusko Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago Mora se priznati i da Fener bas ne blista na pocetku sezone uopste. 1
Recommended Posts