Khal Drogo Posted October 6 Posted October 6 (edited) Igrali bi mi bolju odbranu da su tu Kenan,Rivero,Graham ,Plavsic,možda o tome govori Duško . Napad je loš ali dal bar očekivao neku solidnu odbranu a ovo je horor . Edited October 6 by Khal Drogo
DijametralnoSuprotan Posted October 6 Posted October 6 29% iz igre protiv Zadra. Ne postoji dno koje ne mozemo da probijemo. 1
Sinnerman Posted October 6 Posted October 6 Voleo bih da vidim procente šuta kod nas Stefa Karija, Reja Alena, Peđe Stojakovića, Redžija Milera, Kleja Tompsona i Demijana Lilarda.
dr sleep Posted October 6 Posted October 6 8 minutes ago, Don Dusko said: Prvo da selektira svoje igrace, pa da uigra.To znaci da otpisujemo ovu sezonu i nadamo se sledecoj. Inace ako grk ostane nije otpisana? 🤔 1
drakon1 Posted October 6 Posted October 6 Mislim, Miljenovic je najmanje kriv ivde, ali decko ne moze vola da ubode za tri, a pripaljuje samo tako svako malo. Zato Beach preko ruke ili sa parkinga bez koske pogadja. Sferopulos ni ne pokusava sa CMM ili Yagom. On prosto vapi da ga publika otera pre kraja utakmice. 4
djenkoslav Posted October 6 Posted October 6 Ja ne verujem da i dalje postoje ljudi koji brane Sfera. Ogadio mi je kosarku na kraju prosle sezone, sada ima skroz drugi tim, a igra je identicna...
BattleBender Posted October 6 Posted October 6 1 minute ago, DijametralnoSuprotan said: 29% iz igre protiv Zadra. Ne postoji dno koje ne mozemo da probijemo. Kao da igramo protiv Detroita iz 2003 1
Issey Posted October 6 Posted October 6 1 minute ago, Nini3112 said: Jago na klupi idalje... Zato Miljen plodi... Grk uopšte ne zna gde se nalazi... Nebitan je Jago, ali je samo pokazatelj do kakvog raspada nas je trener doveo... 1
Chaos Is Me Posted October 6 Posted October 6 Pa jebote bog, daj najjaču postavu da probamo da dobijemo ovo, jebo te Miljenović. Dečko se bori ali ne mere 2
Zadnji vezni Posted October 6 Posted October 6 Ljudi bre,pa mi ne znamo odigrati jedan jebeni pik. I kad se ovaj Izundu izrola i oslobodi i bude sam u reketu niko ga ne vidi i ne dobije loptu. Ja ne verujem stavrno sta gledam?! Navijam da nas nakantaji 15+
fradler Posted October 6 Posted October 6 Jako neprijatno. Nesto na silu pokusavamo, ali nema ovde pomoci.
Saxon01 Posted October 6 Posted October 6 Blamantno da ti ovako igraci izgledaju. Kao u onom filmu Space Jam kad im uzmu talenat. Nema sta ovo je tuga , velika tuga , da mi posle Spartaka dajemo ovoj neznalici sansu da pravi tim za EL. Covek je bivsi trener koji posle ovoga nece naci posao NIGDE! A mi da se okrenemu Sasi Obradovicu ili nekom treneru koji ima autoritet i muda da vikne na igrace.
mister-no Posted October 6 Posted October 6 2 minutes ago, Khal Drogo said: Igrali bi mi bolju odbranu da su tu Kenan,Rivero,Graham ,Plavsic,možda o tome govori Duško . Napad je loš ali dal bar očekivao neku solidnu odbranu a ovo je horor . AAA nemoj tako. Ne shvataš, onda bi Vučina, Nwora i ostali imali više snage za napad kad ih ovi odmene.. 1
Azazelkg Posted October 6 Posted October 6 Bilo bi zgodno da se plata prima po zalaganju/nezalaganju, učinku/neučinku....
Bejn Posted October 6 Posted October 6 Možda i dobijemo ali trener mora da ide. Treba nam neko s kamdzijom u rukama.
Zadnji vezni Posted October 6 Posted October 6 1 minute ago, Chaos Is Me said: Beech božiji nas ubi Imamo mi jeenog biča na klupi,drugi nam nije bio ni potreban.
Issey Posted October 6 Posted October 6 Just now, Bejn said: Možda i dobijemo ali trener mora da ide. Treba nam neko s kamdzijom u rukama. Nećemo dobiti.... 1
K.Dot Posted October 6 Posted October 6 Polako ljudi tek je oktobar, kad Janis utegne ekipu krajem godine podsetiću vas šta ste pisali ovde. 2
Recommended Posts